• Reklam
  • Reklam
Reklam

KORONAVİRÜS MÜCADELESİNDE ONLARDA SİPERLİK ÜRETİYOR

KORONAVİRÜS MÜCADELESİNDE ONLARDA SİPERLİK ÜRETİYOR

KORONAVİRÜS MÜCADELESİNDE ONLARDA SİPERLİK ÜRETİYOR
Editor: Turgutlu Manşet
09 Nisan 2020 - 18:13

Turgutlu Şehit Tolga Artug Gençlik Merkezinde gençlik merkezi liderleri ve antrenörler tarafından üretilen siperlikler ilçede öncelikle sağlıkçılar olmak üzere sahada olan kamu kurum ve kuruluşlarına dağıtılıyor.
Koronavirüs salgını ile mücadelede nerdeyse her kurum ve kuruluş pandemi ile mücadeleye destek vermek için kolları sıvadı.
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bulunan Şehit Tolga Artug Gençlik Merkezi antrenör ve çalışanları böyle bir sürece katkıda bulunmak için siperlik üretimi yapıyor.
Turgutlu İlçe Spor Müdürü İsmail Eksür üretilen siperlikleri gün içerisinde sahada bulunan ve ihtiyaç duyan kamu kurum ve kuruluşlarına teslim ettiklerini söyledi.
Öncelikle sağlık kuruluşları için üretim yaptıklarını belirten Eksür; "Ülkemizde koronavirüs covid-19 salgını başlamasıyla birlikte Turgutlu Şehit Tolga Artug Gençlik Merkezinde ilçemizde görev yapan gençli merkezi liderlerimiz ve antrenörlerimiz ile birlikte siperlik üretmeye başladık. Şimdiye kadar yaklaşık bin 500 adet siperlik üretimi yaptık öncelikle sağlık kuruluşlarımız olmak üzere, böyle bir süreçte sahada vatandaşlarımıza desteğe koşan kamu kurum ve kuruluşlarımıza ücretsiz şekilde siperlik desteği veriyoruz. İnşallah Allah'ın izniyle milletimizle el ele bu süreci aşacağız." Şeklinde konuştu.