• Reklam
  • Reklam
Reklam

KAYMAKAM YILMAZ UYGULAMA NOKTALARINI DENETLEDİ

KAYMAKAM YILMAZ UYGULAMA NOKTALARINI DENETLEDİ

KAYMAKAM YILMAZ UYGULAMA NOKTALARINI DENETLEDİ
Editor: Turgutlu Manşet
27 Mayıs 2020 - 11:28

Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz,  İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Halim Karaer ve İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban Trafik Uygulama Noktalarını Denetledi.
Kaymakam Ali Yılmaz Ramazan Bayramının dördüncü gününde Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının getirildiği yurt genelinde İlçemizde uygulama noktasını ziyaret ederek jandarma ve polis ekiplerince alınan tedbirleri yerinde inceledi.  
 İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Halim Karaer, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban’ın da hazır bulunduğu denetimlerde, Kaymakam Ali Yılmaz, kontrol noktalarında görev yapan Jandarma ve Polis ekiplerinin bayramını kutlayarak, yapılan uygulama ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçemiz genelinde 23-26 Mayıs tarihlerinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında şu ana kadar 183 kişiye cezai işlem yapıldığı bilgisi verildi.
Uygulama noktalarında görev yapan jandarma ve polis ekiplerinin görevlerini büyük bir hassasiyet ve titizlikle yaptıklarını dile getiren Kaymakam Ali Yılmaz, “Yaşanan sürecin sağlıklı bir şeklide yönetilebilmesi için ilçemiz
genelinde çalışmalarımız ve denetimlerimiz aralıksız devam ediyor. Koronavirüs salgını gölgesinde idrak ettiğimiz Ramazan Bayramı dolayısıyla ülkemizin her bir noktasında fedakârca ve sabırla görev yapan tüm güvenlik güçlerimize ve sağlık personellerimize teşekkür ediyor, kendilerine ve ailelerine hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.