• Reklam
  • Reklam
Reklam

KAYMAKAM YILMAZ ŞEHİT KARDEŞİNE ŞAHİT OLDU

KAYMAKAM YILMAZ ŞEHİT KARDEŞİNE ŞAHİT OLDU

KAYMAKAM YILMAZ ŞEHİT KARDEŞİNE ŞAHİT OLDU
Editor: Turgutlu Manşet
18 Ekim 2021 - 17:34

Kaymakam Yılmaz Şehit P. Uzm. Onb. Onur Karakaya'nın Kardeşi Uğur Karakaya’nın Nikâh Şahidi Oldu.
Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Kuzey Irak'ta yürütülen Pençe-3 Harekâtı bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan havan atışı sonucu Şehit olan P. Uzm. Onb. Onur Karakaya Kardeşi Uğur Karakaya’nın nikâh şahidi oldu.
Uğur Karakaya ve Şehriban Er çiftinin Atatepe Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün merasimine Kaymakam Ali Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Halim Karaer, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Bilgehan Hasyiğit, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tuğran Şen, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu İrtibat Büro Sorumlusu Ahmet İlter, gelin ve damadın aileleri, yakınları ve davetliler katıldı.
Gelin Şehriban Er’e nikah cüzdanını veren Kaymakam Yılmaz, yaptığı açıklamada, şehit Onur Karakaya’nın kardeşinin düğününe katılarak şehit ailesinin yanlarında olmak istediklerini söyledi. Genç çiftlere mutluluklar dileyen Kaymakam Yılmaz, "Şehitlerimize olan minnet borcumuzu ödeyemeyiz. Ama en azından onların emaneti olan ailelerine her zaman sahip çıkmak için elimizden gelen gayreti devletimiz ve bizler göstermeye çalışacağız." dedi.