• Reklam
  • Reklam
Reklam

KAYMAKAM YILMAZ’DAN, ZÜBEYDE HANIM KIZ MESLEK LİSESİ’NDE İNCELEME

KAYMAKAM YILMAZ’DAN, ZÜBEYDE HANIM KIZ MESLEK LİSESİ’NDE İNCELEME

KAYMAKAM YILMAZ’DAN, ZÜBEYDE HANIM KIZ MESLEK LİSESİ’NDE İNCELEME
Editor: Turgutlu Manşet
21 Ocak 2021 - 13:41

Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi’nin yeni binasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. 
Eğitim öğretim hizmetlerinin başlatıldığı yeni lise binası ve çevresinde incelemelerde bulunan Kaymakam Yılmaz, yetkililerden bilgiler aldı.
İncelemelerde bilgi veren Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Müdür Başyardımcısı Mustafa Becerek, “ Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2020/2021 Eğitim Öğretim yılında İlçemizde yapımı tamamlanan Yıldırım Mahallesi Özyiğit sokakta bulunan yeni hizmet binamıza taşınmış ve eğitim öğretim faaliyetlerine başlamıştır.
Binamız iki bloktan oluşmaktadır. 
B blokta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı E-sınav merkezi yer almaktadır. Yine aynı blok bünyesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan jimnastik salonunun yapımı tamamlanarak ana sınıf öğrencilerin hizmetine sunulmuştur. B blok bünyesinde ayrıca dört derslikten oluşan uygulamalı ana sınıfımız mevcuttur.
A blok ana binamız bünyesinde ise 2 özel eğitim alt sınıfı, Kütüphane, İki Bilişim Atölyesi, İki Yiyecek İçecek Atölyesi, Bir adet Moda Tasarım atölyesi, 1 adet El Sanatları Atölyesi, 2 adet Grafik Atölyesi, Konferans Salonu ve 22 derslik mevcuttur” dedi.
Kaymakam Yılmaz kendisine eşlik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ile tespit ve değerlendirmelerde bulunarak, yeni açılan yerlerin ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.