• Reklam
  • Reklam
Reklam

KAYMAKAM YILMAZ'DAN, TURGUTLUSPOR’A MORAL ZİYARETİ

KAYMAKAM YILMAZ'DAN, TURGUTLUSPOR’A MORAL ZİYARETİ

KAYMAKAM YILMAZ'DAN, TURGUTLUSPOR’A MORAL ZİYARETİ
Editor: Turgutlu Manşet
13 Mart 2020 - 18:46

Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Cumartesi günü oynanacak olan Belediye Derincespor maçı öncesi 3. Lig ekiplerinden Turgutluspor’un yönetici ve futbolcularını Irlamaz tesislerinde ziyaret ederek moral verdi.
Ziyarette Kaymakam Ali Yılmaz’a, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Halim Karaer, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Eksür eşlik etti.
Turgutlu’da göreve başladığı günden itibaren her fırsatta takımı yalnız bırakmayan ve maçlarda tribündeki yerini alan Kaymakam Ali Yılmaz, Turgutlusporlu futbolcuların yaptığı antrenmanı izledi. 14 Mart 2020 Cumartesi günü evinde Dericespor ile mücadele edecek olan Turgutluspor’a maç öncesi moral ziyaretinde bulunan Kaymakam Ali Yılmaz, takımın önümüzdeki maçları alıp, bulundukları ligde şampiyon olacaklarına yürekten inandığını söyledi.
Turgutluspor’un Irlamaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanı ziyaret eden Kaymakam Ali Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Cüneyt Biçer ve futbolcularla sohbet ederek, sporculara baklava ikram etti.
Çalışmaları hakkında bilgi veren Turgutluspor Kulüp Başkanı Hüseyin Güleç, Kaymakam Ali Yılmaz’a, ziyaretinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonunda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kulübe gönderilen teşekkür belgesi, Kulüp Başkanı Hüseyin Güleç’e teslim edildi.
Ziyarette Kulüp Müdürü Yalçın Tüfenkoğlu, Muhasip Bedrettin Duman, Futbol Şube Sorumlusu Fahrettin Solmaz, Lojman ve Tesis Sorumlusu Akif Tanrıverdi de yer aldı.