• Reklam
  • Reklam
Reklam

KAYMAKAM VE BAŞKAN ENGELLİLER İLE BULUŞTU

KAYMAKAM VE BAŞKAN ENGELLİLER İLE BULUŞTU

KAYMAKAM VE BAŞKAN ENGELLİLER İLE BULUŞTU
Editor: Turgutlu Manşet
16 Mayıs 2022 - 13:36

Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz ve Belediye Başkanı Çetin Akın “10-16 Mayıs Engelliler Haftası" Dolayısıyla Düzenlenen Kahvaltı Programında Engelli Vatandaşlar ve Aileleriyle Bir Araya Geldi.
Kaymakam Ali YILMAZ ve eşi Esra ELİGÜZELOĞLU YILMAZ, Turgutlu Belediyesi tarafından “10-16 Mayıs Engelliler Haftası" münasebetiyle Orta park Restoranda düzenlenen kahvaltı programında engelli vatandaşlarımız ve aileleriyle bir araya geldi.
Kahvaltı programına Kaymakam Ali YILMAZ eşi Esra ELİGÜZELOĞLU YILMAZ, Belediye Başkanı Çetin AKIN ve başkan yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ, Turgutlu Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Aysel YİĞİT ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kurum müdürleri, STK temsilcileri, engelliler ve aileleri katıldı.
Kahvaltı sonrasında bir konuşma yapan Kaymakam YILMAZ, "her insanın engelli adayı olduğunu her an hatırlamalı, bundan dolayı engelli vatandaşlarımıza her zaman sevgi ve şefkatle yaklaşmak gerektiğini", söyledi.
Engelli vatandaşlarımızı sürekli toplumun içinde görmek istediklerini belirten Kaymakam YILMAZ, “Devletimiz tüm birimleri ile eğitimden sağlığa, iş ve mesleki rehabilitasyona, kültür ve sanata, spor ve kent standartlarının iyileştirilmesine, ulaşımdan psikolojik ve sosyal desteğe ihtiyacı olan engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümlerinde her zaman yanlarındadır. Engelli vatandaşlarımızı gerek sportif aktivitelerle, gerek sanatsal, gerekse diğer etkinliklerle sürekli toplumun içinde görmek istiyoruz. Bu duygularla, engelli vatandaşlarımızla ve aileleriyle bir arada bulunmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ediyor, bütün engelli kardeşlerimizin Engelliler Haftası’nı kutluyor, engelsiz günler diliyorum” dedi.