• Reklam
  • Reklam
Reklam

Kaymakam’dan Ak Parti ve MHP’ye ziyaret

Kaymakam’dan Ak Parti ve MHP’ye ziyaret

Kaymakam’dan Ak Parti ve MHP’ye ziyaret
Editor: Turgutlu Manşet
29 Kasım 2022 - 15:05

Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Turgutlu ilçe teşkilatlarına ziyarette bulundu.
Kaymakam Selami Kapankaya Turgutlu Milliyetçi Hareket Partisine ziyarette bulundu.
Geçtiğimiz hafta evinde geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden MHP Manisa İl Başkanı Merhum Murat Öner’in vefatı sebebiyle Kaymakam Selami Kapankaya Turgutlu İlçe Başkanı Halil Konuş ve yönetimini ziyaret ederek başsağlığı diledi.
İlçenin sorunları ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü ziyaretlerde parti teşkilatlarıyla bir süre sohbet eden Kaymakam Selami Kapankaya, İlçe’nin gelişmesi ve sorunlarının çözümü adına siyasi partiler, dernekler, meslek odaları ve topluma yön veren her kesim ile görüş alışverişinin faydalı olacağına inandığını belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ilçe Başkanı Halil Konuş ise; “Kaymakamımızın ziyareti dolayısıyla büyük memnuniyet duyduk. Kendisi hem iade-i ziyaret hem de merhum il Başkanımız için başsağlığı dileğinde bulundu. Ziyaretten dolayı değerli Kaymakamımıza teşekkürlerimizi sunuyorum.” Dedi.
Kapankaya’dan Ak Parti İlçe Başkanlığına ziyaret
Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Adalet ve Kalkınma Partisi Turgutlu İlçe Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulunarak, İlçe Başkanı Serkan Baş ve yönetimi ile bir araya geldi.
Ak Parti İlçe Başkanı Serkan Baş ve partinin ilçe yönetimiyle bir araya gelen Kaymakam Kapankaya, Turgutlu’nun gelişmesi için siyasi partiler başta olmak üzere her kesim ile yakın bir diyalog içerisinde olacaklarını söyledi.
İlçenin sorunları ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü ziyaretlerde parti teşkilatlarıyla bir süre sohbet eden Kaymakam Selami Kapankaya, Turgutlu’nun gelişmesi ve sorunlarının çözümü adına siyasi partiler, dernekler, meslek odaları ve topluma yön veren her kesim ile görüş alışverişinin faydalı olacağına inandığını belirtti.