• Reklam
  • Reklam
Reklam

KAYMAKAM ALİ YILMAZ’IN "MEVLİD KANDİLİ" MESAJI

KAYMAKAM ALİ YILMAZ’IN "MEVLİD KANDİLİ" MESAJI

KAYMAKAM ALİ YILMAZ’IN
Editor: Turgutlu Manşet
28 Ekim 2020 - 13:03

Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Kaymakam Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi; “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz Muhammed (S.A.V.)’in dünyaya teşrif ettiği mübarek gece olan Mevlid Kandili’ne erişmenin huzurunu yaşıyoruz.
Kandiller birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı, manevi dünyamızın aydınlandığı en özel günlerdir. Sevgi, merhamet ve hoşgörünün eşsiz temsilcisi Hz. Peygamberimiz (S.A.V.)’in doğumunu kutlarken bu vesileyle onun güzel ahlakını, kardeşlik hukukunu, adalet anlayışını tekrar hatırlamalı, bütün insanlık için yol gösterici bir rehber olduğunu unutmadan birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi, içinde bulunduğumuz salgın hastalık sürecinde, maske- sosyal mesafe- temizlik başta olmak üzere tüm tedbirlere uyarak kendimizin ve başkalarının sağlığını korumak için her zamankinden daha çok özveri ve gayret göstermeliyiz. 
Bu duygularla, mübarek kandil gecesinde yapılacak dua ve ibadetlerin Cenab-ı Hak katında kabul olmasını temenni ediyor, tüm Turgutlulu hemşehrilerimizin, milletimizin ve islam âleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.”