• Reklam
  • Reklam
Reklam

KARDEŞ BELEDİYE ÖNERİSİ MUHALEFETTEN ONAY ALAMADI

KARDEŞ BELEDİYE ÖNERİSİ MUHALEFETTEN ONAY ALAMADI

KARDEŞ BELEDİYE ÖNERİSİ MUHALEFETTEN ONAY ALAMADI
Editor: Turgutlu Manşet
04 Eylül 2019 - 19:02 - Güncelleme: 07 Eylül 2019 - 14:36

Turgutlu Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesinin Kardeş Belediye olması yönünde Başkan Akın’a yetki verilmesi Cumhur İttifakı meclis üyeleri tarafından kabul edilmeyerek komisyona sevk edildi.
Başkan Akın “Alınan ve alınamayan kararların Turgutlu’muza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Turgutlu Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Çetin Akın Başkanlığı’nda gerçekleşti. Gündeme alınan bazı kararlar kabul edilirken, bazı kararlar kabul edilmedi ve komisyonlara havale edildi. Turgutlu Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesi arasında Kardeş Belediye olması yönünde Başkan Akın’a yetki verilmesi kabul edilmedi ve komisyona sevk edilirken, Başkan Akın “Alınan ve alınamayan kararların Turgutlu’muza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Karşıyaka Belediyesi ile Kardeş Belediye olması yönünde Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’a yetki verilmesi konusunda açıklama yapan Başkan Akın “Turgutlu’muza daha iyi hizmet getirebilmek için gerek alt yapı gerek üst yapı gerekse kültür ve sosyal faaliyetlerde destek olabilmek için Karşıyaka Belediyesi ile Kardeş Belediye olması yönünde uzlaştık. Bu konuda sizlerden protokol yapma konusunda yetki istiyorum” dedi. Yapılan oylama sonuncunda Turgutlu Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesi’nin kardeş belediye olma konusunda Başkan Akın’a imza yetkisi verilmesi oy çokluğu ile ilgili komisyonlara sevk edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Akın “her ne şartta olursa olsun Karşıyaka Belediyesi ile kardeş belediye olacağız. Turgutlu’muza hizmet getirme noktasında yapılan bir gönül bağlılığıdır bu. Kararı Turgutlu halkımızın vicdanına bırakıyorum” dedi.