• Reklam
  • Reklam
Reklam

KADIN BASKETBOL TAKIMI YA TAMAM YA DEVAM DİYECEK

KADIN BASKETBOL TAKIMI YA TAMAM YA DEVAM DİYECEK

KADIN BASKETBOL TAKIMI YA TAMAM YA DEVAM DİYECEK
Editor: Turgutlu Manşet
16 Nisan 2022 - 13:10

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, play-off 2. maçında bugün saat 16.00’da Botaş Gelişim Takımı’nı evinde konuk edecek. 
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) normal sezonun sona ermesinin ardından başlayan play-off maçlarında Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Botaş Gelişim’i evinde ağırlayacak. Play-off çeyrek final karşılaşmalarında Botaş Gelişim ile eşleşen Turgutlu Belediyespor ekibi, deplasmanda oynadığı ilk maçtan 74-63 mağlup olarak ayrıldı. Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı play-off 2. maçında rakibi Botaş Gelişim’i yenmesi durumunda üçüncü maçını deplasmanda oynayacak. Çeyrek final karşılaşmalarında 2 galibiyet elde eden takım bir üst tura adını yazdıracak.
Ücretsiz sefer düzenlenecek
Turgutlu Belediyespor-Botaş Gelişim mücadelesi 16 Nisan Cumartesi günü saat 16:00’da Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak. Maçı izlemek isteyen sporseverler için ise saat 15:00’da Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası önünden ücretsiz sefer düzenlenecek. 
Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “Play-off müsabakalarının ilk maçında çok iyi mücadele etmemize rağmen ne yazık ki mağlup olduk. Cumartesi günü en kritik maçlarımızdan birine çıkacağız. Play-off mücadelemize devam edebilmek için rakibimizi yenmekten başka çaremiz yok. Taraftarlarımızı cumartesi günü oynayacağımız bu önemli maça gelerek takımımıza destek olmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.