Yayınlanma :
22 Ocak 2022 11:37
Güncelleme
: 22 Ocak 2022 11:37


Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Gelişim ile deplasmanda oynadığı maçı 51-49 kazanan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, TKBL’nin 18. Haftasında lider Emlak Konut ile mücadele edecek. Sezon başından beri namağlup liderliğini koruyan Emlak Konut Takımı ile oynanacak maç, 22 Ocak Cumartesi günü saat 14:00’da Başakşehir Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek.
Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “Cumartesi günü zor maçlarımızdan birine çıkacağız. Sezon başından itibaren şampiyonluk için en güçlü adaylardan biri olarak gösterilen ve ligde oynadığı tüm maçları kazanan Emlak Konut Takımı ile ikinci kez karşı karşıya geleceğiz. Liderle oynayacağımız karşılaşmayı kazanmayı çok istiyoruz. Bunun içinde elimizden gelen tüm mücadeleyi göstereceğiz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: