• Reklam
  • Reklam
Reklam

İrem Nur bebeğin tedavisi sürüyor

İrem Nur bebeğin tedavisi sürüyor

İrem Nur bebeğin tedavisi sürüyor
Editor: Turgutlu Manşet
26 Aralık 2022 - 14:54

SMA Tip 1 tedavisi için Dubai’de bulunan ve ilacını almaya devam eden 2 yaşındaki İrem Nur bebeğin durumunun her geçen gün iyiye gittiği öğrenildi.
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 2021 yılı Haziran ayından 2022 Kasım ayına kadar SMA Tip 1 tedavisi için bağış toplanan 2 yaşındaki İrem Nur Çakto’nun kampanyası 11 Kasımda tamamlanmış ve İrem Nur bebek ile ailesi Dubai’ye gönderilmişti.
O tarihten bu yana Dubai’de bulunan 2 yaşındaki İrem Nur’un tedavisine devam edildiği ve her geçen gün bebeğin durumunun iyiye gittiği öğrenildi.
Diğer yandan sosyal medya dan İrem Nur bebeğin doktorlarını ve bebeğinin son durumlarını yayınlayan anne Ceylan Çakto destek veren tüm vatandaşlara teşekkür etti.
Anne Ceylan Çakto; “Tedavimiz devam ediyor, İrem Nur her geçen inşallah daha iyiye gidecek, şuan her şey yolunda gidiyor. Doktorlarımız ve hastane çalışanlarımızın ilgisi çok iyi. Önümüzdeki günlerde ilacımızdan almayı sürdüreceğiz son 800 gram kaldı. Henüz ne zaman tedavinin biteceği ve döneceğimiz gün hakkında kesinleşen bir şey yok. İnşallah sağlıkla evimize döneceğiz.” Dedi.