Yayınlanma :
31 Ağustos 2022 01:33
Güncelleme
: 31 Ağustos 2022 01:33


Turgutlu Belediyesi tarafından düzenlenen Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenliklerinin ilk gününde Turgutlu 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanında sahne alan pop müziğin sevilen ismi İrem Derici Tip 1 SMA hastası İrem Nur Çakto’ya destek sözü verdi.
İrem Derici, konserin bir bölümünde Belediye Başkanı Çetin Akın ve annesi ile birlikte sahneye çıkan minik SMA hastası İrem Nur bebeğe destek olma sözü verdi. İnstagram üzerinden destek çağrısı yapacağını söyleyen Derici; “Gençlerle birlikte biz bu işi hallederiz. İnstagram’dan birlik olduğumuzda çok şeyleri yapabiliyoruz, ben bunu halledeceğimize İrem Nur’un ihtiyacı olan tedaviye göndereceğimize inanıyorum. İnşallah seneye buraya İrem Nur bebeğimizin kutlamasını yapmak için geleceğim bunun sözünü de veriyorum” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: