• Reklam
  • Reklam
Reklam

HALK EĞİTİM MÜDÜRÜ HAYRETTİN USLU'NUN GÖREV YERİ DEĞİŞTİ

HALK EĞİTİM MÜDÜRÜ HAYRETTİN USLU'NUN GÖREV YERİ DEĞİŞTİ

HALK EĞİTİM MÜDÜRÜ HAYRETTİN USLU'NUN GÖREV YERİ DEĞİŞTİ
Editor: Turgutlu Manşet
24 Haziran 2021 - 12:32

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, Halk Eğitim Müdürü olan Hayrettin Uslu'nun görev yeri değiştirilerek Turgutlu Cahit Gönlübol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğüne getirildi.
Görev değişikliğini sosyal medya hesabından "Yine Bir Veda ve Yeni Bir Başlangıç" başlığı ile duyuran Uslu, görev süresince desteğini esirgemeyen herkese teşekkür etti.
Uslu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Yine bir veda ve yeni bir başlangıç...
Turgutlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde sekiz yılı doldurmamız hasebiyle bugün itibariyle görevimizden ayrılıp yeni görev yerimiz Turgutlu Cahit Gönlübol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yeni görevimize hayırlısıyla başladık. 
Görev süremiz içerisinde halka hizmet Hakk'a hizmettir anlayışıyla halkımızın gönlüne dokunarak kurs ve kursiyer sayımızı artırmaya çalıştık. Kadrolu personel sayımız 15 olmasına rağmen yeri geldi yüzlerce öğretmen ve usta öğreticimizle birlikte çalıştık. Yöneticilerimizle iyi bir ekip çalışmasında bulunduk. Bu süreçte emeği geçen yönetici, öğretmen, usta öğretici ve yardımcı personelimize teşekkür ediyorum.   Desteklerini bizden esirgemeyen beraber çalıştığımız Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Kurum Amirlerimize, Milli Eğitim Müdürümüz ve Şube Müdürlerimize, Okul Müdürlerimize, Muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyorum. 
Sonuçta resmi bir görev yapıyoruz. Haliyle bilmeden, istemeden gönlünü kırdığımız arkadaşlarımız varsa helallik diliyorum. Benden yana hakkım helal olsun.
Ayrıca görev süremiz içerisinde Turgutlu Kaymakamlığı adına hazırlamış olduğumuz kitap çalışmalarından "Turgutlu 2016" ile "Turgutlu Şehitleri" kitapları bastırılıp halkımızın kullanımına sunuldu.  "Turgutlu Geleneksel Çocuk Oyunları" ile çok değerli komisyon üyesi arkadaşlarımızla birlikte hazırladığımız "45 Soruda Turgutlu" kitap çalışmalarımız taslak olarak bitirildi ancak maalesef bastırılamadı. Bunlar da keşkelerimizden... 
Yeni görev yerimiz Turgutlu Cahit Gönlübol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yeni dostlar edinmek ve öğrencilerimizle tekrar buluşmak güzel olacak diye düşünüyorum. Rabbim utandırmasın, hayırlı hizmetlere vesile kılsın inşallah. Selam, saygı ve dua ile..."