Yayınlanma :
21 Temmuz 2022 10:20
Güncelleme
: 21 Temmuz 2022 10:20
Atatürk Mahallesi Kurultay Sokak üzerinde öğle saatlerinde meydana gelen yangında İn ailesinin evi küle döndü. Ev sahibi olan Remzi İn ise evinin yanışını gözyaşlarıyla izledi. Evi, eşyaları ve bir miktar parası küle dönen ailenin yaşadığı drama Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın duyarsız kalmadı. Başkan Akın, İn ailesinin ziyaret etti ve kurmaylarına talimat vererek tüm ihtiyaçların giderilmesini iletti.
Başkan Akın’ı karşısında gören Remzi İn ise gözyaşlarına hakim olamadı. Çetin Akın: “ Siz üzülmeyin, canınıza bir şey olmaması en önemlisi. Maddi sorunları ben çözerim, sizler üzülmeyin. Biz üzerimize düşen her şeyi eksiksiz yerine getireceğiz. Biz hemşehrilerimizi yalnız bırakmayız” dedi.
Belediye ve kendi şahsı olarak yangın zedelerin yanında olduğunu ifade eden Akın, İn ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Remzi İn ise Başka Akın ve ekibine teşekkür ederken:” Allah sizlerden razı olsun” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: