• Reklam
  • Reklam
Reklam

Erkan Akçay: Türk milleti birçok şeyi yapmaya muktedirdir

Erkan Akçay: Türk milleti birçok şeyi yapmaya muktedirdir

Erkan Akçay: Türk milleti birçok şeyi yapmaya muktedirdir
Editor: Turgutlu Manşet
24 Eylül 2022 - 19:14

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Milliyetçi Hareket Partsi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından başlatılan ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ programı kapsamında Manisa’nın Turgutlu ilçesinde hazırlanan toplantıya katıldı.
Turgutlu Mesaadet Özcan Toplantı Salonunda gerçekleşen programa Akçay’ın yanı sıra MHP MYK üyeleri Ali Uçak ve Mehmet Ödevli, Manisa MHP İl Başkanı Murat Öner, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Serkan Baş, Turgutlu MHP İlçe Başkanı Halil Konuş, Ahmetli MHP İlçe Başkanı Bekir Kuzu, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, KAÇEP Manisa İl Başkanı Neşe Töz, KAÇEP Turgutlu İlçe Başkanı Hatice Durak, Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Nazmi Akçay, Turgutlu Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Aktop, AK Partili ve MHP’li yöneticile, partililer mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. 
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından başlatılan ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ programının Turgutlu ilçe toplantısında konuşan Erkan Akçay, Türkiye’nin pek çok şeyi yapmaya muktedir olduğunu belirterek İnsansız Savaş Uçağı Kızıl Elma’nın birkaç sene içerisinde göklerde olacağını söyledi. Akçay yaptığı konuşmada; “Aday bile çıkartmaktan yoksun olanlar, Cumhur İttifakı’nın yaptıklarını eleştiriyor. Türk milleti pek çok şeyi yapmakta muktedirdir, bakın Kızıl Elma İnsansız Savaş Uçağımızın çalışmaları devam ediyor ve önümüzdeki birkaç yıl içerisinde üretimi ve seri üretimi tamamlanarak göklerde olacak, artık dünyada savaş konseptleri değişiyor, Arkadaşlar Mustafa Kemal Atatürk’ün 10. Yıl Nutkunu okuyalım birde bunları düşünelim, yüz yılda ancak gelebildik, tabi 70 yılımızı maalesef darbelerle, koalisyonlarla, geçici hükümetlerle kaybetmeseydik daha önce yapabilirdik.” Dedi.
Toplantının ardından Turgutlu’da esnaf ziyaretlerinde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay daha sonra Turgutlu Ziraat Odası Başkanı Abdullah Şenol ile bir görüşme gerçekleştirerek, bölgedeki tarımsal faaliyetler hakkında bilgi aldı.