Yayınlanma :
11 Ağustos 2022 11:58
Güncelleme
: 11 Ağustos 2022 11:58


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu sağlamak adına yürüttüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Turgutlu ilçesine bağlı Ergenekon Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattı çalışması gerçekleştirildi. Kısa sürede çalışmaların tamamlanmasının ardından vatandaşlara kesintisiz ve daha kaliteli su imkanı sağlandı.
“Tüm eksiklerimiz gideriliyor”
“Mahalle muhtarı Arif Yaşar, “Mahallemizde yeni imara açılan bölgede MASKİ ekiplerimiz tarafından içme suyu şebeke hattı çalışması başlatıldı. Kısa sürede tamamlanan çalışmalarla birlikte mahalle sakinlerimize daha kaliteli su temin edildi. Çalışmalardan oldukça memnun kaldık. Talep ettiğimiz tüm hizmetler mahallemize geliyor. Mahallemizde yapılan çalışmalar için mahalle sakinlerimiz ve şahsım adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ ekiplerimize teşekkür ederim”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: