

Bir basın açıklaması yayınlayan Şahin Ek; "18-19 Nisan Cumartesi ve Pazar tarihlerinde tüm ülkemizde sokağa çıkma yasağı olacağından dolayı ilçemizdeki ve köylerimizdeki fırınlarımız açık olacaktır, arayıp ekmeğinizi temin edebilirsiniz. Bizler fırıncı esnafı olarak geçtiğimiz hafta sonu elimizden geldiğince hiçbir vatandaşımızın ekmeksiz kalmaması için araçlarımızla kapı kapı dağıtım yaptık.
Bu hafta sonu da elimizden geldiği kadar halkımıza hizmet edeceğiz, ancak halkımızın mağdur duruma düşmemsi için ve yoğunluğu önlemek için vatandaşlarımızın ekmek ihtiyaçlarını Cuma gününden karşılamaları öneriyoruz. Hepinizden ricam sağlıkla kalın, evde kalın." İfadelerine yer verdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: