• Reklam
  • Reklam
Reklam

EGEUMUT'TAN BELEDİYE PERSONELİNE SAĞLIK DESTEĞİ

EGEUMUT'TAN BELEDİYE PERSONELİNE SAĞLIK DESTEĞİ

EGEUMUT'TAN BELEDİYE PERSONELİNE SAĞLIK DESTEĞİ
Editor: Turgutlu Manşet
30 Temmuz 2019 - 18:40

Turgutlu Belediyesi ile Özel Egeumut Hastanesi arasında imzalanan kurumsal sağlık anlaşması gereği, Turgutlu Belediyesi personelleri ve birinci derece yakınları (anne, baba, eş, çocuk dahil) hastane hizmetlerinden %30 indirimli sağlık hizmeti alabilecek.
Gerçekleştirilen toplantıda Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ı makamında ziyaret eden Egeumut Hastanesi yönetimi sağlıkta Manisa’yı bir adım daha öne çıkaran gelişme ve hastane yatırımlarından bahsetti. Çalışmaların ilerleyen günlerde geliştirilen projelerle daha da fark edilir olacağının altını çizen hastane müdürü Sezai DÜNDAR ‘’Hastanemizin kapasitesini geçtiğimiz yıllar içinde arttırdık. Yoğun bakım ünitelerinde erişkin ve yenidoğan’da bölgede geniş hizmet sunarak vatandaşlarımızı sağlıkla buluşturmayı hedefliyoruz‘’ şeklinde konuştu.
Turgutlu Belediyesi ile Özel Egeumut Hastanesi arasında belediye personeline yönelik sağlık hizmetlerinde uygulanacak indirim protokolü de imzalandı. Sağlık hizmetlerinde uygulanacak indirime yönelik konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, hastane yetkililerine ziyaret için teşekkürlerini ileterek ‘’Belediye personellerimiz adına Ege Umut Hastanesi ile iş birliği yapmak bizleri mutlu etti. İmzaladığımız bu protokol ile belediyemiz personelleri ve birinci derece yakınlarının Özel Ege Umut Hastanesi’nden alacağı sağlık hizmetlerinde %30 indirim uygulanacak. Ayrıca yataklı tedavi (ameliyat, medikal tedavi vb. gibi) hizmet almaları durumunda oluşacak fark ücreti üzerinde de %30 indirim uygulanacaktır. Her iki kurum adına hayırlı olsun’’ dedi.