• Reklam
  • Reklam
Reklam

DOKTOR OKTAY'DAN TANER KESTANECİYE SERT CEVAP

DOKTOR OKTAY'DAN TANER KESTANECİYE SERT CEVAP

DOKTOR OKTAY'DAN TANER KESTANECİYE SERT CEVAP
Editor: Turgutlu Manşet
01 Aralık 2021 - 12:26 - Güncelleme: 01 Aralık 2021 - 12:52

“Bana insanlar Doktor Oktay Bey diye seslenirken sizlere hain, Kasaba’yı satanlar diye seslenecekler.”
Turgutluspor’da 17 yıl boyunca görev yapan şampiyonluk yaşayan eski kulüp doktoru Oktay Durmuş, Turgutluspor’un mevcut başkanı Taner Kestaneci’nin hakkında yaptığı açıklamalara sert bir şekilde cevap verdi.
Durmuş: “Sevgili Turgutluspor camiası 17 yıllık Turgutluspor hekimliği görevimi 9 ay önce kendi isteğimle bırakmış bulunmaktayım. Turgutluspor’un mevcut başkanının sosyal medya üzerinden hakkımda yaptığı asılsız iddialar ile ilgili olarak bu açıklamayı yapma gereği hissettim.
2020-2021 sezon başlangıcında bilindiği gibi maç öncesi PCR testleri yaptırma zorunluluğu vardı. Sezon başında İzmir ve Manisa ilinde PCR testi yapma yetkisi olan ve bu konuda Sağlık Bakanlığı onayını almış 2 ya da 3 adet firma bulunmaktaydı. Sezon başında bu firmalardan alınan teklifler tarafımdan yönetime iletilmiştir. İletin teklifler yönetim tarafından değerlendirilmiş olup hangi firma ile çalışılacağına yönetim kurulu karar vermiştir. Benim burada müdahil olduğum tek konu tetkiklerin güvenirliği ve şirkete ulaşım kolaylığı olmuştur. 
Bu süreçte gerek fiyatlandırma gerekse ödemeler konusunda tek yetkili yönetim kuruludur. Birkaç hafta sonra bakanlık onaylı PCR testi yapan firma sayısı artmış ve doğal olarak rekabet ortamında fiyatlandırma ciddi anlamda düşüş göstermiştir. Sonra daha düşük fiyat veren firma ile çalışmaya başlanmıştır. Yine bu durum yönetim kurulu tarafından belirlenmiştir.
Bu süreçte mevcut Turgutluspor başkanının iddia ettiği gibi hiçbir firma ile tarafımdan baskı yapılması söz konusu değildir. Başkan iddiasını kanıtlamakla yükümlüdür. 
Bu zatı muhterem benim yıllardır severek ve özveri ile yaptığım görevimi layıkıyla yerine getirmediğimi söyleyerek beni kendisi ile karıştırmıştır. 17 yıldır görev yaptığım süre içerisinde çalıştığım gerek yöneticiler gerek teknik kadro gerekse Turgutluspor camiası işimi gereğinden fazla özveri gösterip, hakkıyla yaptığıma şahittirler. 
Son 15 ayda mevcut yönetimin teknik kadrolarla ve çalışanlarla en önemlisi Turgutluspor sevdalıları ile yaşadığı sorunlar kimin işini layıkıyla yaptığının kanıtıdır. Bu nedenle bu konuda bu şahıs benim adımı ağzına alıp, beni itibarsızlaştırmaya çalışacak en son kişidir. 
Ben Şubat ayında Turgutluspor emekçilerine yapılan baskı ve itibarsızlaştırma, başkan ve ekibiyle yaşadığım olumsuz durumlardan dolayı kulübün menfaatleri çerçevesinde aldığım karar doğrultusunda kendi isteğimle görevi bıraktı. Daha sonrada gördüğüm lüzum gereği yönetimden istifa ettim.  Bana emir vermek ne kulüp başkanının neden bir başkasının haddi değildir. Zaten kulüp başkanı ile aramızdaki asıl sorunlar kendisinin beni hegomanyası altına alamayışıdır. Daha önce kendi yüzüne belirttiğim gibi ilkokul birinci sınıfta sınıf başkanlığı yapamayacak kapasitede ki bir adamın benim hakkımda ki bu iddiaları beni fazlasıyla güldürmüştür. Kaldı ki bu kişi sadece benimle sorun yaşamamış diğer idaresi ve çalışanlarla keza bizi şampiyonluğa taşıya oyuncularla sorun yaşamış, uydurma sebeplerle kulüpten uzaklaşmaları sağlanmıştır.
Şu unutulmamalıdır ki her şey Turgutluspor’un varlığı ve yükselişi içindir. Ben her zaman işine ya da evine alnı dik gideceğim. Yine insanlarla selamlaşıp, çaylarını kahvelerini içeceğim. Ama sizler yönetici olduğunuz kulübe belinizde silahla ve yakın korumalarınızla gitmeye devam edeceksiniz. Bana insanlar Doktor Oktay Bey diye seslenirken sizlere hain, Kasaba’yı satanlar diye seslenecekler. Ben yine büyük bir gururla taraftarı olduğum Turgutluspor’un tribünlerinde olacağım. Sen Çok Yaşa Şanlı Turgutluspor. Elbet yolumuz yine kesişecek.”