• Reklam
  • Reklam
Reklam

DEV MAÇA İKİ GÜN KALA HEYECAN ARTIYOR

DEV MAÇA İKİ GÜN KALA HEYECAN ARTIYOR

DEV MAÇA İKİ GÜN KALA HEYECAN ARTIYOR
Editor: Turgutlu Manşet
30 Ocak 2020 - 14:35

Cumartesi günü Turgutlu'da oynanacak olan Turgutluspor - Kocaelispor maçı öncesinde heyecan artıyor.
Çalışmalarını Irlamaz tesislerinde sürdüren Turgutluspor'da sakatlıkları devam eden kaleci Can, Kenan, Yiğit ve kaptan Mithat'a sarı kart cezası nedeniyle oynayamayacak olan Onur Garip'te eklendi.
Özellikle ilk yarının son haftalarında ve geçtiğimiz hafta Erok deplasmanında attığı gollerle kırmızı siyahlıları sırtlayan isimlerden biri olan Onur Garip'in sahada yer alamayacak olması teknik ekibi düşündürüyor.
Devre arasında Nevşehir Belediyespor'dan alınan forvet oyuncusu Ergun Cengiz'in de henüz golle buluşamaması buna eklenince Kocaeli maçında kırmızı siyahlıların gol yollarında işinin zor olabileceği düşüncesini gündeme getiriyor.
PLAY OFF yarışından uzaklaşmamak için her maçın final değerinde olduğu haftalarda Kocaelispor ile karşılaşacak olan kırmızı siyahlılara ilçe esnafından da destek geliyor.
Önceki gün Turgutluspor idmanını ziyaret eden Turgutlu Ticaret Odası meclis üyesi iş adamı Cem Deligöz ve ilçenin tanınmış esnaflarından Sabit Altay Turgutluspor kulübünü ziyaret ederek baklava ikramında bulundular. Kocaelispor maçında Turutluspor'a güvendiklerini belirten Cem Deligöz; "İnşallah bu maçı kazanacağız ve yolumuza devam edeceğiz. Takımımıza güvenimizde desteğimiz de tam" dedi.
Erk Kayabaş'ın görevden ayrılmasının ardından Turgutluspor Genel Kaptanlığına getirilen Fahrettin Solmaz'da Turgutlulu iş adamlarına teşekkür ederek; "Birlik beraberlik içerisinde olduğumuz sürece her türlü engeli aşacağımızı düşünüyorum. Cem Deligöz ve Sabit Altay'a desteklerinden dolayı Turgutluspor ailesi olarak çok teşekkür ediyorum." Dedi.