• Reklam
  • Reklam
Reklam

Destici Orhan'a Destek İstedi

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici Turgutlu’da miting yaptı

Destici Orhan'a Destek İstedi

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici Turgutlu’da miting yaptı

Destici Orhan'a Destek İstedi
Editor: Turgutlu Manşet
21 Mart 2019 - 09:59

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici Turgutlu’da miting yaptı.
Mustafa Destici;” Kasıtlı olarak ışıkları kapatsalar da biz buna aldırış etmiyoruz. Her zorluğa rağmen vatandaşlarımızla bulaşacağız” dedi. Serhat Orhan ise;”Bu karanlık 31 Mart zaferinin habercidir, bugün ki karanlık 31 Mart’ın aydınlık olduğunu gösterdi” ifadelerini kullandı.
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici Turgutlu’da miting yaptı. Destici ile Büyük Birlik Partisi Turgutlu Belediye Başkan adayı Serhat Orhan Atatürk Bulvarından yürüyerek vatandaşları selamladı. Destici daha sonra Koza Parkı Kavşağında seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara seslendi. Konuşma yapılan bölge dışında sokak lambalarının yandığını ancak kendi miting yaptıkları bölgede ki elektriğin maksatlı kesilerek karanlıkta bırakıldıklarını dile getiren Mustafa Desticisi; "Bu karanlık bizim umut ışığımızdır. Burada 10 yıl alnın akıyla belediye başkanlığı yapan Serhat Orhan’ı ve Büyük Birlik rüzgarını böyle dindiremezler. Ben milletvekiliyim, Ankara’dan seçildim ama sizinde vekilinizim. Yatırım nereden gelecek diye soruyorlar, yatırımlar, ödenekler kişiye özel mi geliyor. Yatırımlar ödenekler vatandaş için geliyor. Biz Cumhur ittifakının ruhuna ait bir partisiyiz. Beka olunca şehit liderimiz gibi parti gözetmeksizin devletimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Siz Serhat Orhan’a yetki verin, bakın yatırımlar nasıl geliyor. Kendi belediye imkanlarıyla, oluşturacağı iç sermaye ile Serhat Orhan zaten Turgutlu’da çok iş başardı, yine başaracaktır. Biz terör sevicilerin olmadığı her partiyi severiz, onlarda bizim arkadaşlarımız ve netice bu bir yarış. Turgutlu’da Serhat Orhan rüzgarı esiyor, şimdi destek olma zamanı. İşi ehline bırakın, at binmeyi, kılıç kullanmayı bilene bu işi bırakın” dedi.
Kasıtlı olarak karanlıkta bırakıldıklarını ifade eden Serhat Orhan;” karanlık 31 Mart zaferinin habercidir, bugün ki karanlık 31 Mart’ın aydınlık olduğunu gösterdi. Biz karanlıkların ardından güneş doğacak dedik, 31 Mart’tan sonra Turgutlu farklı bir sabaha uyanacak” dedi.