• Reklam
  • Reklam
Reklam

DAŞKAN TURGUTLULULARI MAÇA DAVET ETTİ

DAŞKAN TURGUTLULULARI MAÇA DAVET ETTİ

DAŞKAN TURGUTLULULARI MAÇA DAVET ETTİ
Editor: Turgutlu Manşet
06 Aralık 2021 - 10:09

Ahmet Daşkan; “Siyaseten her birimiz farklı düşüncelerde olabiliriz, farklı fikirlere düşüncelere sahip olabiliriz ancak geçtiğimiz kongre de gördük ki bizleri her halükârda birleştiren bir unsur var bunun adı da Turgutluspor.”
1 Aralık 2021 tarihinde yapılan Turgutluspor olağanüstü kongresinde büyük farkla başkanlığa seçilen Ahmet Daşkan ve ekibi tüm Turgutluluları Pazartesi günü Turgutlu’da oynanacak olan Turgutluspor – Sakaryaspor maçına davet etti.
TFF 2. Lig Kırmızı Grupta maç eksiğine rağmen lider durumda olan Sakaryaspor ile evinde karşılaşacak olan kırmızı siyahlılar önemli karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak galibiyeti yeni yönetime armağan etmek istiyor.
Turgutluspor’un yeni başkanı Ahmet Daşkan ve yönetim kurulu ise önemli karşılaşmanın pazartesi gününe denk gelmesine rağmen tribünlerin dolacağına inanıyor.
Daşkan’ın başkanlığa seçilmesinin ardından ilçede adeta bayram havası esmişti. Yeni yönetimi ile birlikte tüm Turgutlululara seslenen Daşkan; “Seçimi kazanmamızın ardından ilk maçımızı evimizde taraftarımızın önünde oynayacağız, pazartesi ve haftanın ilk iş günü ancak Turgutluluların tribünleri yine de dolduracağına inanıyorum.” Dedi.
Kalbimiz Turgutlu ile Turgutluspor severlerle atıyor
Siyaset ayırmadan tüm Turgutluluların desteğini arkasına alarak seçimi kazanmasının ardından birleştirici açıklamalarda bulunan Ahmet Daşkan; “Siyaseten her birimiz farklı düşüncelerde olabiliriz, farklı fikirlere düşüncelere sahip olabiliriz ancak geçtiğimiz kongre de gördük ki bizleri her halükârda birleştiren bir unsur var bunun adı da Turgutluspor.
Pazartesi günü yeni yönetimimizin ilk maçı olacak ve grubun en güçlü takımını liderini sahamızda konuk edeceğiz. Bizim bundan sonraki iddiamızı ortaya koymak için çok önemli bir maç. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza bu kısa sürede düşüncelerimiz anlattık. Tabi yolun başındayız, inşallah Turgutluspor’u çok daha güzel günler bekliyor. Ben buradan tüm Turgutluluları, cefakar Turgutluspor taraftarını pazartesi günü saat 13’de sahamızda oynanacak olan bu önemli maça davet ediyorum.
Bu hafta yönetimimiz maçın tüm biletlerini satın aldı ve Turgutlululara maç günü bu biletleri bizler dağıtacağız. İnşallah hep birlikte çok daha güzel işler yapıp Turgutlumuzun birleştirici unsuru Turgutluspor’u en iyi yerlere taşımak için mücadele edeceğiz.” Dedi.