

Karşılaşma sonrası sahaya inerek teknik ekip ve futbolcuları tek tek tebrik eden ve takımla omuz omuza taraftara giden kulüp başkanı Ahmet Daşkan ‘Şanlı Turgutluspor’un dosta düşmana ne olduğunu gösterdik’ dedi.
Maç sonrası yazılı bir açıklama yayınlayan Daşkan şu ifadelere yer verdi; “Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte seçildiğimiz günden bu yana uğraşımızın, emeğimizin karşılığını aldığımız çok kıymetli 3 puan oldu. Teknik ekibimize, Nazım Hocama, tüm kulüp çalışanlarımıza, evlatlarımız kıymetli oyuncularımıza ve değerli taraftarımız sizlere sonsuz teşekkür ederiz. Dosta düşmana Şanlı Turgutlusporumuzun ne olduğunu gösterip terinin son damlasına kadar savaşmışlardır. Hiç kimse unutmamalı ki; Biz Çok Büyük Bir Aileyiz”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: