• Reklam
  • Reklam
Reklam

CÜNEYT BİÇER: "YAPILANMANIN FİTİLİNİ YAKMAK İSTİYORUZ"

CÜNEYT BİÇER: "YAPILANMANIN FİTİLİNİ YAKMAK İSTİYORUZ"

CÜNEYT BİÇER:
Editor: Turgutlu Manşet
25 Kasım 2019 - 14:17 - Güncelleme: 25 Kasım 2019 - 14:43

Üç haftalık puan hasretine evinde Kozan galibiyetiyle son veren Turgutluspor'da teknik direktör Cüneyt Biçer açıklamalarda bulundu.
TFF 3.lig 2.grup temsilcisi Turgutluspor Cumartesi günü evinde Kozanspor’a konuk etti. 
Zorlu geçmesi beklenen maçı farklı kazanan kırmızı siyahlılar 3 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırdı. Grupta 23 puanla 5. sırada yer alan Turgutluspor evinde kazanarak hem yarış içinde kaldı, hem de Karşıyaka maçı öncesi moral depoladı.
Maç sonunda açıklamalarda bulunan Turgutluspor Teknik Direktör Cüneyt Biçer; "3 hafta kaybettik diye gardımızı düşürmedik. Stresli bir maç olacağını biliyorduk, ilk yarıda bunu hissettik ancak 2. yarıda oyunu elimize aldık ve sonuca gittik. 3 maçlık kayıp eleştirilebilinir ancak önceki 9 maçlık zirve yürüyüşünü de bu takım yaptı. Ben takımıma her zaman güveniyorum, sıkıntı ve şanssız dönemler olacak, bu futbolun doğasında var. Eksiklerimiz var ve bunlar bizi zorluyor ama bahanelerin arkasına saklanacak biri değilim. Takımımızın yapılanma sürecinde sancılı anlar olacak, anlık görüşlerle kulübün geleceğini inşaa edemeyeceğimizi zaten biliyoruz. Liderken de yapılanma diyordum, şimdi de aynı şeyleri söylüyorum. Bu camianın imkanları var ve bizde bunu gün yüzüne çıkarıp yapılanmanın fitilini yakmak istiyoruz. Yoksak buraya yeni hocalar, yeni futbolcular, yeni yönetimler gelir ve Turgutluspor yerinde sayar. Genç oyuncularımıza şans veriyoruz, oynatıyoruz  ve oynatmak zorundayız” dedi.