• Reklam
  • Reklam
Reklam

CUMHURİYET İÇİN PEDALLADILAR

CUMHURİYET İÇİN PEDALLADILAR

CUMHURİYET İÇİN PEDALLADILAR
Editor: Turgutlu Manşet
04 Kasım 2019 - 18:42

Turgutlu’da Cumhuriyetin 96. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen ‘’Cumhuriyet İçin Pedalla’’ bisiklet turu vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.
Turgutlu Özel Egeumut Hastanesi, Alphard ÇARŞI AVM ve Turgutlu Belediyesi iş birliği ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik için Alphard ÇARŞI AVM’de bir araya gelen Bisiklet severler, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin AKIN ile birlikte bisiklet turu attılar. Bisiklet turu, cumhuriyetimizin 96. Yılına ithafen şehir içinde oluşturulan 9,6 kilometrelik parkurda devam edip başladığı alanda son buldu.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ‘’Cumhuriyet İçin Pedalla’’ bisiklet turu çerçevesinde Turgutlu Belediye Başkanı Çetin AKIN, vatandaşlarla birlikte pedal çevirdi.
"Cumhuriyetimizin 96. Yılını kutluyoruz"
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin AKIN, Cumhuriyetin 96. yılını kutlayarak, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir bisiklet turu düzenledik. Hafta başından başlayan kutlamalar Egeumut Hastanesi ve Alphard Çarşı AVM’den gelen istek ve önerilerle devam etti ve bugün burada toplandık. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, başta olmak üzere tüm şehitlerimize bize bu güzel Cumhuriyeti armağan ettikleri için hepsine yürekten teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte Turgutlu Kaymakamı Ali YILMAZ "29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum. Herkese keyifli bir gün diliyorum" dedi.
Turgutlu ve çevre ilçelerden birçok bisiklet severi misafir eden etkinlikte geçiş güzergâhlarında vatandaşların ilgisi hiç eksilmedi. Alkışlar eşliğinde geçişini tamamlayan bisiklet severleri Turgutlu halkı her noktada selamladı. Bisiklet severler çıktıkları anlamlı yolculuk için de sosyal medyada şu mesajı paylaştı. Mesajda, “imkânsızlıklara karşın var edilerek kurulan Cumhuriyetimizin 96.yıl dönümü kutlamalarına biz de destek olmak istedik. Turgutlu'da 9,6 kilometre yol alarak, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında, büyük bir gurur ve onurla yer aldık” denildi.