• Reklam
  • Reklam
Reklam

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI’NDAN BAŞKAN AKIN’A ZİYARET

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI’NDAN BAŞKAN AKIN’A ZİYARET

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI’NDAN BAŞKAN AKIN’A ZİYARET
Editor: Turgutlu Manşet
05 Şubat 2021 - 18:49

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'ı ziyaret etti.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'ı makamında ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, "CHP'li Belediye başkanlarının olduğu her yerde halkın memnuniyeti çok büyük oranda yükseliyor" dedi.
CHP Genel Başkan yardımcısı Ahmet Akın'ı Turgutlu'da ağırlamaktan dolayı çok memnun olduklarını ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu belediyesinin artık kendi çarkları ile çevrildiğini ve projelerin tek tek hayata geçirilmeye başlanacağını ifade etti.
Başkan Çetin Akın "bizler uzun yıllar sonra Turgutlu Belediyesini kazanarak halkımıza hizmet etmek için mücadele ediyoruz. Yaşadığımız ciddi sıkıntılar vardı. Belediyenin durumuyla ilgili sıkıntılarımız vardı. Bugün geldiğimiz noktada sürekli söylüyoruz; Turgutlu belediyesini artık kendi çarkları ile çeviriyoruz. Ekonomik olarak çok iyi noktadayız. Hizmet ve proje hazırlama noktasında da çok iyi noktaya geldik. Kalan 3 yıllık süre içerisinde de Turgutlu'nun ihtiyaçlarını tespit ederek, o projeleri gerçekleştirmek için elimizden gelen bütün samimiyeti ve inancı ortaya koyuyoruz" dedi.
Devletin bir ayağı olan belediyelerin pandemi döneminde bir dakika bile kimseyi yalnız bırakmadığını ve vatandaşların her türlü ihtiyacına cevap verdiğini bildiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Turgutlu belediyesinin de bu süreci en iyi şekilde yöneten belediyelerden birisi olduğunu ifade etti.
Genel Başkan Yardımcısı Akın "Turgutlu'da büyük bir başarı yakalandı. Örgütümüzü ve başkanımızı bu başarılarından dolayı tebrik ederim. Seçimi aldığımız günden bu yana yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bu çalışmaların hem ekonomik açıdan, hem de kentin daha iyileşmesi, daha yaşanabilir, daha güzel bir yer olması açısından verdiği çalışmalar için başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ederim. Pandemi döneminde bütün belediyelerimiz Türkiye genelindeki büyük bir mücadeleyle, insanüstü bir çabayla, büyük başarılar yakaladılar. Devlet, en zor zamanında milletinin yanında olması gerekir, devletin bir ayağı olan belediyelerimiz bir dakika bile kimseyi yalnız bırakmadı. Her türlü ihtiyacına cevap verdi. Bunlar içinde başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz. 11 Büyükşehirle Türkiye ekonomisinin büyük bir kısmını kendi belediyelerimizle yönetiyoruz. Belediye başkanlarımızın olduğu her yerde halkın memnuniyeti çok büyük oranda yükseliyor. Bu hizmet etme yerinin, sosyal demokrat anlayışın ne kadar bağlayıcı ve önemli olduğunun göstergesidir. Bu sebeple de, bu anlayışında Turgutlu’yla buluştuğu için çok mutluyuz" dedi.
CHP Genel Başkan yardımcısı Ahmet Akın'ın Turgutlu Belediyesi ziyaretinde, Belediye Başkanı Çetin Akın, CHP Manisa Milletvekilleri Bekir Başevirgen ve Ahmet Vehbi Bakıroğlu, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Oğuz, Turgutlu Belediyesi Başkan Yardımcıları Fırat Honaz ve Ahmet Daşkan ile partililer hazır bulundu.