• Reklam
  • Reklam
Reklam

ÇETİN AKIN: "GEREKLİ DERSİ SANDIKTA VERECEĞİZ"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Çetin Akın, seçim çalışmaları kapsamında Subaşı Mahallesini ziyaret etti.

ÇETİN AKIN: "GEREKLİ DERSİ SANDIKTA VERECEĞİZ"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Çetin Akın, seçim çalışmaları kapsamında Subaşı Mahallesini ziyaret etti.

ÇETİN AKIN:
Editor: Turgutlu Manşet
28 Mart 2024 - 10:25 - Güncelleme: 28 Mart 2024 - 10:29

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Çetin Akın, seçim çalışmaları kapsamında Subaşı Mahallesini ziyaret etti. Büyük bir kabalıkla karşılanan Akın'a mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.
Mahalle halkının kendisine gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Çetin Akın, 2019-2024 yılları arasında Turgutlu’ya kazandırdığı onlarca eseri anlatarak başladığı konuşmasında yeni dönem projeleri hakkında da bilgiler verdi.

ÇETİN AKIN: "SİYASİ GÖRÜŞÜNDEN DOLAYI HİÇ KİMSEYİ İŞTEN ÇIKARMADIK"
2019 yerel seçimlerinde göreve geldiği zaman eşit yönetim anlayışı sözü ile Turgutlu'da ki hiç bir vatandaşı ayrıştırmadığını belirten Çetin Akın: "30 yılın ardından geldiğimiz bu görevde kimseyi ayrıştırmadan, herkese eşit davranarak, herkese barış içerisinde yaşamayı öğrettik. Belediye Başkanlığı döneminden önce 27 yıl Turgutlu Belediyesi'nde görev yaptım. Bizden önce göreve gelen yönetimler kendinden olmayan kişileri işten çıkararak toplu kıyımlar yaptı. Biz ekmek kutsaldır dedik. Alın teri ile ekmeğini kazanan hiç bir arkadaşımızı siyasi görüşünden dolayı işten çıkarmadık. Eline bir parça yazı alıp okuyan bir aday arkadaşımız centilmenlik kazanacak diyor. Bu arkadaşımızın  okuduğu yazılarda Bozkurtlar sahaya inecek, 500 kişiyi işten çıkaracağız yazıyor. Bu arkadaşlarımız seçim günü yaklaştıkça şehrin belirli noktalarına provoke edici afişler asarak, sosyal medyada bel altı paylaşımlar yapıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesinin her türlü imkanını hoyratça kullanıp, benim evimin önüne gelip provoke edici gösteriler yapıyorlar. Şimdi soruyorum size bu tarz eylemlerde bulunan kişiler centilmenlikten bahsedebilir mi? Bunlar içi dışı ayrı olan samimiyetsiz insanlar. Bunlara gerekli dersi 31 Mart'ta sandığa gömerek vereceğiz." dedi.
Seçim atmosferinden dolayı gergin bir ortam oluştuğunu belirten Çetin Akın, siyasi görüşünden dolayı kimsenin birbirine saygı çerçevesi dışında davranmaması gerektiğini belirterek, seçimin demokratik bir ortamda geçmesini temenni etti.

ÇETİN AKIN:  "KAYNAKLARIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE KULLANDIK"
Konuşmasına 2019-2024 yılları arasında yaptığı hizmetlerle devam eden Çetin Akın, bu hizmetleri yaparken kaynakları en iyi şekilde kullandıklarını belirtti.

Akın: "Batık halde aldığımız belediyeyi cari borcu sıfır, kredisi en yüksek belediye haline getirdik. Çiftçilerimiz için 250 km ova yolu asfaltlaması ve 19 nokta da taral dolum istasyonları yaptık. Cuma pazarı ve 100.yıl Cumhuriyet Çarşısı projelerimizi hayata geçirdik. Turgutlumuzun en büyük ihtiyaçlarımızdan biri olan Kadın Sığınma Evi projemizin kara bina çalışmasını Ergenekon Mahallemizde tamamladık. Selvilitepe Mahallemizde Spor Kompleksi projemizin kara binasını tamamlayarak, Cemevi projemizi hayata geçirdik. Kurduğumuz TURBEM ile şu ana 2 bin 750 öğrencimizi lise ve üniversitelere hazırladık. Aşevimizden ihtiyaç sahibi ailelere günlük olarak sıcak yemek ulaştırıyoruz. Çölyak hastalarımız için bugüne kadar 200 bin glutensiz ekmeği ücretsiz olarak dağıttık. Açtığımız kreşler ile orada ki çocuklarımıza 3 öğün yemeği ve eğitimi ücretsiz olarak veriyoruz. Biz bu hizmetleri yaparken kaynaklarımızı en iyi şekilde kullandık. Türkiye'de hiçbir belediyenin yapmadığı şeffaflık örneği göstererek bütün ihalelerimizi ve meclis toplantılarımızı canlı yayınlarla yaptık.

ÇETİN AKIN: "YENİ DÖNEMDE İLK İŞİMİZ KONUT PROJESİ"
Çetin Akın yeni dönemde Turgutlu Belediyesi'ne kaynak yaratmak anlamında gerçekleştireceği ilk projesinin 'Konut Projesi' olduğunu belirterek, projenin yapılacağı alanın ve yaklaşık maliyet hesaplarının yapıldığı söyledi.
Çetin Akın: "Yeni dönemde ilk olarak 'Konut Projesi'ni hayata geçirerek belediyemize maddi anlamda kaynak yaratacağız. Buradan elde edecek olduğumuz gelirlerle kadınlarımızın, çocuklarımızın, gençlerimizin hayatını kolaylaştıracak ve çevremizin değerini artıracak  projelerimizi üreteceğiz." dedi.

ÇETİN AKIN'DAN SUBAŞI MAHALLESİNE MÜJDELİ HABERLER
Çetin Akın, yeni dönemde Subaşı Mahallesi'nde çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayacağını belirterek:
"Turgutlu Belediyesi bünyesinde Turgutlumuza kazandırdığımız Çocuk Kültür Sanat Merkezi ve Kreş projemizin bir diğerini Subaşı Mahallesi ve Yeni Mahallede oturan hemşehrilerimizin çocuklarının ihtiyacını karşılamak adına burada bir yer arayışı içerisindeyiz. Manisa Büyükşehir Belediyesinin yönetimini Ferdi Zeyrek başkanımızın devralması durumunda, büyükşehir belediyesi ile bir protokol imzalayıp Irlamaz Rekreasyon Alanı 1'inci ve 2'nci Etabının yetki hakkının tekrardan Turgutlu'ya kazandırılmasını sağlamak olacak. Yeni Mahalle Son Sokak'ın yetkisi 4 ay önce Turgutlu Belediyesi'ne yeni geçti. Gerekli kurumlarla görüşmelerimizi gerçekleştirip, buradaki yatırım çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlamış olacağız." dedi.

ÖZGÜR ÖZEL MÜJDESİ
Çetin Akın,  CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in seçim çalışmaları kapsamında Cuma günü Turgutlu'ya geleceğini belirtti.
Çetin Akın: "Manisamızın gururu, Türkiye'nin umudu sayın Genel Başkanımız Özgür Özel, Cuma günü saat 17.30'da Turgutlu'da olacak." dedi.

-Haber:Burak Pehlivan