• Reklam
  • Reklam
Reklam

CENGİZ ULMAN EGEUMUT'TA GÖREVE BAŞLADI

CENGİZ ULMAN EGEUMUT'TA GÖREVE BAŞLADI

CENGİZ ULMAN EGEUMUT'TA GÖREVE BAŞLADI
Editor: Turgutlu Manşet
25 Temmuz 2020 - 15:49

Turgutlu'nun tanınmış, başarılı Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. Cengiz Ulman Egeumut Hastanesinde hasta kabulüne başladı. 
Egeumut Hastanesi Tıbbi Koordinatörü Op. Dr. Aziz Vatansever ve Hastane Müdürü Sezai Dündar göreve başlayan Ulman'a Yönetim Kurulu adına ziyarette bulunarak yeni görevinde başarılar diledi ve çiçek takdim etti.
Egeumut Hastanesi Müdürü Sezai Dündar gazetemize yaptığı açıklamada, Egeumut ailesi olarak Hekim kadrolarını güçlendirmeye devam ettiklerini ifade etti. 
Dündar açıklamasında; "Temmuz ayının başında, uzun zamandır Turgutlu da ikamet edip İzmir’de başka merkezde çalışan  Kardiyoloji Uzmanı Yar. Doç Dr. Yavuz Uğurlu’yu bünyemize kattık, ardından Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak ailesi ve kendisi Turgutlulu olan Uz. Dr. Mehmet Güllühalı’yı bünyemize kattık, en son ise bölgenin tanınan hekimi aynı zamanda yıllarca Turgutlu Devlet Hastanesinde görev yapmış, Başhekimlik görevlerini de üstlenmiş, Turgutluya uzun yıllar hizmet veren, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. Cengiz Ulman'ı bünyemize dahil etmiş bulunuyoruz. Uzun yıllar çalışmak istediğimiz hekim kadrolarımızı oluşturmaya devam etmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir." Dedi.