• Reklam
  • Reklam
Reklam

CBÜ TURGUTLU’DA MEZUNİYET TÖRENİ

CBÜ TURGUTLU’DA MEZUNİYET TÖRENİ

CBÜ TURGUTLU’DA MEZUNİYET TÖRENİ
Editor: Turgutlu Manşet
15 Eylül 2021 - 18:15

Manisa CBÜ Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi’nin 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Düzenlendi.
Kaymakam Ali YILMAZ, Manisa CBÜ Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi’nin 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet törenine katılarak, öğrencilerin mezuniyet sevincine ortak oldu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Kaymakam YILMAZ, öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen değerli akademisyenlere ve gençlerimizden desteklerini esirgemeyen ailelerine teşekkür ederek, Manisa CBÜ Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi’nin mezuniyet töreninde bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Ardından dereceye giren öğrencilere Başarı Belgesi ve ödülleri verildi.
Törene Kaymakam Ali YILMAZ’ın yanı sıra, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet ATAÇ ve Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa KAZAZ, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet DAŞKAN, Manisa CBÜ Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat ONAT ve Dekan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İsmail EKSÜR, Bölüm Başkanları ve Öğretim Üyeleri, mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı.
Mezuniyet töreni, mühendis andının okunması ve öğrencilerin kep atması ile sona erdi.