• Reklam
  • Reklam
Reklam

BU ÇALIŞMALAR ÖĞRENCİLER İÇİN

BU ÇALIŞMALAR ÖĞRENCİLER İÇİN

BU ÇALIŞMALAR ÖĞRENCİLER İÇİN
Editor: Turgutlu Manşet
24 Temmuz 2020 - 13:50

2020 - 2021 eğitim öğretim döneminde öğrencileri okullarında en iyi şekilde karşılamak adına Turgutlu  belediyesi  park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri  çalışmalarını sürdürüyor.
Turgutlu’daki Polat Yağcı İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve İnci Üzmez Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin boyama ve çevre düzenleme işleri sürdürülüyor.
Okulların ağustos ayında açılması ile ilgili  MEB, 2020 – 2021 eğitim öğretim yılı çalışma takvimini 81 ile yolladığı genelde ile duyurmuştu. Genelgeye göre yeni öğretim yılının ilk dönemi 31 ağustos 2020 pazartesi  günü başlayacak. Okul öncesi eğitim ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri için ilk hafta 31 ağustos – 4 eylül 2020 tarihleri uyum eğitimleri uygulanacak. 
2020 – 2021 eğitim öğretim yılı çalışma takviminin yayınlanması üzerine okula dönüşte öğrencileri en güzel şekilde karşılamak adına Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri  çalışmalarına sürdürüyor.
Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Polat Yağcı İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve İnci Üzmez Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinin boyama ve çevre düzenleme uygulamaları yaparken, ekipler okullardaki çalışmaların yanı sıra ilçenin Yukarı Bozkır Mahalle Muhtarlığının boyama çalışmalarını da tamamladı.

Haber: Betül YİLDİRAK