• Reklam
  • Reklam
Reklam

BELEDİYE MECLİSİ BUGÜN TOPLANACAK

BELEDİYE MECLİSİ BUGÜN TOPLANACAK

BELEDİYE MECLİSİ BUGÜN TOPLANACAK
Editor: Turgutlu Manşet
03 Ağustos 2021 - 15:32

Turgutlu Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı 3 Ağustos Salı günü bugün saat 18:00’da Turgutlu Belediyesi Meclis Salonunda yapılacak.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın başkanlığında toplanacak olan Turgutlu Belediyesi Meclisinin Ağustos ayı toplantısında 4 madde görüşülüp karara bağlanacak. Ağustos ayı meclis toplantısı aynı zamanda Turgutlu Belediyesinin Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak. 
Ağustos ayı gündem maddeleri şu şekilde:
Gündemin birinci maddesi, 2021 yılı Temmuz ayı Meclis toplantısına ait toplantı tutanağı ve Meclis kararlarının görüşülmesi. Gündemin ikinci maddesi 06/07/2021 tarihli 60 sayılı Meclis Kararı ile “Tarım ve Hayvancılık Komisyonu ile İmar Komisyonuna” sevk edilen Kırsal Mahalle veya Kırsal Yerleşik Alanların tespiti konusu hakkındaki Komisyon Raporlarının görüşülmesi. Gündemin üçüncü maddesi 3402 sayılı Kadastro Kanunu gereği İlçemiz Güney, Karaoluk, Ören, Sivrice ve Yunusdere Mahallelerinde kadastro çalışmalarında görev alacak her mahalle için 6 (altı) adet olmak üzere toplam 30 adet bilirkişinin Belediye Meclisinde onaylanması hususunun görüşülmesi.
Turgutlu Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı dördüncü ve son madde olan dilek ve temenniler bölümünün ardından sona erecek.