• Reklam
  • Reklam
Reklam

BAZEN NEŞE, BAZEN KEDER..

BAZEN NEŞE, BAZEN KEDER..

BAZEN NEŞE, BAZEN KEDER..
Editor: Turgutlu Manşet
08 Aralık 2019 - 19:46

Bu sezon Turgutluspor tam da şarkıda ki gibi taraftarını bir hafta güldürüyor, diğer hafta kahrediyor.
Tam Kozan ve Karşıyaka galibiyetlerinin ardından taraftarın umutlandığını düşünürken, kırmızı siyahlı ekip ne yapıp ne etti taraftarını bugün kahretti.
İlk yarı özellikle 15. dakikadan sonra fırtına gibi esen ve rakip kalede net 4 gol pozisyonu bulup 2 sini değerlendiren Turgutluspor, Erbaa gibi zayıf bir rakibe ikinci yarıda verdiği pozisyonlar ve yediği 2 golle puan kaptırmasını becerdi. 
Gerçekten inanılması güç bir skor. Kendi sahanızda berabere kalabilirsiniz hatta yenilebilirsiniz de ancak bu takıma puan kaptırmak ta ne oluyor Allah aşkına. Hem de ilk yarıyı 2-0 önde kapatıp son 10 dakikada 2 gol yemek.
Suçlu aramak istemiyorum, ancak bu puan kaybının baş sorumlusu bence Cüneyt Biçer'dir, hata yapmıştır.
Her şey yolunda giderken, hatta takım ikinci yarıda 3. golü ararken, yaptığı bir top kaybına sinirlenip Ferhat'ı oyun dışına alan Cüneyt Biçer takımın hücum gücünü zayıflatarak, mağlubiyetin zeminini hazırladı. Ferhat'ın oyundan çıkışıyla hem kendi sağında hem de Samet'in sola gelmesiyle orta alanda rahatlayan Erbaa adeta kendisine hediye edilen 1 puanı almakta çok zorlanmadı. 
Tabi ki bu puan kaybının sorumluluğunu sadece, bu takımı buraya taşıyan Cüneyt hocaya yüklemek yanlış olur, bir hafta önce Karşıyaka galibiyetinin ardından ilçenin belediye başkanından, milletvekilinden ve kulüp başkanından 4 bin 500 TL primi cebe indiren futbolcu arkadaşlarımızda biraz daha özverili olmalıydı düşüncesindeyim. 2-0'ın üzerine yatmak ayıp değil, bunun çok örnekleri var, Türk futbolunda da var, dünya futbolunda da var. Ama skorun ardından sahada gezerek olmuyor bu.
Kazanılmış bir maçı kimse kaybetmek istemez,  bunu biliyoruz. Ama kaybetmek istemeyen adamda eskilerin tabiriyle 'o topu ısırır' o golleri yemez. 
Tabi gerçek hayatta hiç bir şey şarkılardaki gibi olmuyor, yani 'Bazen neşe, bazen keder, Hayat böyle geçip gider, Tatlı günler acı günler, Bir yastıkta hep beraber' değil hayat. 
Yönetim ve ilçenin ileri gelenleri takıma her koşulda sahip çıkarken, Turgutlulular tam umutlanmış özlediği Turgutluspor'u göreceğini beklerken, böylesine sıradan bir rakibe puan kaybederek taraftarın başını öne eğmek kelimenin tam anlamıyla AYIP.