• Reklam
  • Reklam
Reklam

BAŞKANLARDAN KORONAVİRÜSE KARŞI İŞBİRLİĞİ KARARI

BAŞKANLARDAN KORONAVİRÜSE KARŞI İŞBİRLİĞİ KARARI

BAŞKANLARDAN KORONAVİRÜSE KARŞI İŞBİRLİĞİ KARARI
Editor: Turgutlu Manşet
24 Mart 2020 - 18:21

Belediye Başkanı Akın, TUTSO Başkanı Aydın ve TBB Başkanı Temel Turgutlu'da koronavirüs ile mücadelede işbirliği kararı aldı.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Turgutlu Ticaret Borsası (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Temel ile toplantıda bir araya geldi. Toplantının gündem maddesi ise Koronavirüs oldu.
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’yi de etkisi altına alan Koronavirüs salgınıyla ilgili Turgutlu’da yapılacak çalışmalar hakkında görüşmelerin yapıldığı toplantıda Başkan Çetin Akın, TUTSO Başkanı Faruk Aydın ve TBB Başkanı Selçuk Temel, Koronavirüs riskine karşı işbirliği ve dayanışma kararı aldılar.
TUTSO ve TBB Yönetim Kurulu Başkanları ile gerçekleşen toplantı hakkında bilgi veren Başkan Çetin Akın, “Turgutlu’muzda faaliyetlerini yürüten iki önemli odanın yönetim kurulu başkanları Sayın Faruk Aydın ve Sayın Selçuk Temel ile bir toplantı yaptık. Bu toplantımızın gündem maddesi ise tüm dünya ülkeleri ile birlikte ülkemizi de etkileyen Koronavirüs salgını oldu. Değerli başkanlarımızla birlikte bu salgının Turgutlu’muzu en az şekilde etkilemesi için üzerimize düşen çalışmalarda işbirliği ve dayanışma kararı aldık. Söz konusu bu salgını yenmek için hep birlikte var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Başkanlar ayrıca toplantı sonunda 14 Kuraldan biri olan güvenli mesafeyi de dikkate alarak toplu fotoğraf çekildiler.