• Reklam
  • Reklam
Reklam

BAŞKAN İŞ MAKİNESİ' DE KULLANIYOR

BAŞKAN İŞ MAKİNESİ' DE KULLANIYOR

BAŞKAN İŞ MAKİNESİ' DE KULLANIYOR
Editor: Turgutlu Manşet
01 Ağustos 2019 - 14:51

Yol yenileme çalışmaları devam eden Sart Sokak'ta iş makinesinin direksiyonuna geçen Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, CHP Turgutlu Şehir Meclisi Üyesi Barış Erbaş ile birlikte incelemelerde bulundu ve sokak sakinleri ile bir araya geldi.
Daha önce Atatürk Bulvarı temizlik çalışmaları kapsamında yıkama işlemlerinde belediye ekiplerine yardımcı olan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Sart Sokak'ta devam eden yol çalışmalarında iş makinesinin direksiyonuna geçti. Saha çalışmaları yapan ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen ve saha çalışmalarında ekiplerine sık sık yardımcı olan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Albayrak Mahallesi Sart Sokak’ta yol yenileme çalışmalarına devam eden Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi.
Çalışmayı gerçekleştiren ekiplere iş makinesinin direksiyonuna geçerek yardımcı olan Başkan Akın: “Turgutlu’da bozuk yol bırakmayacağız diyerek başlattığımız çalışmalarda kötü durumda olan Sart Sokak'ta yenileme çalışmalarını başlattık. Buradaki çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayıp sokağımızı vatandaşlarımızın kullanımına açacağız. Saha çalışmalarında bulunan ekiplerimizin çalışmalarını yerinde inceleyerek onlara yardımcı oluyoruz. Belediye çalışanlarımızla birlikte olmak onlara destek olmak onlarında çalışma isteklerini arttırıyor. Hem de mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yaptığımız çalışmalarda orada yaşayan vatandaşlarımızın görüşleri bizim için çok değerli. Tüm belediye çalışanlarımızla birlikte Turgutlu’muzu daha güzel bir kent haline getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Sokak sakinleri de hem halkın içinde olan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’dan hem de yol yenileme çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.