• Reklam
  • Reklam
Reklam

Başkan Ergün Yeşiltepe Caddesi’ndeki Çalışmaları İnceledi

Başkan Ergün Yeşiltepe Caddesi’ndeki Çalışmaları İnceledi

Başkan Ergün Yeşiltepe Caddesi’ndeki Çalışmaları İnceledi
Editor: Turgutlu Manşet
27 Mayıs 2023 - 23:05


 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesinin Şehzadeler Belediyesi işbirliğiyle prestij cadde çalışması yürüttüğü Yeşiltepe Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Velioğlu Camii’nde kıldığı Cuma namazının ardından çalışmaları inceleyen Başkan Ergün, esnaf ve vatandaşlarla da selamlaşarak, hayırlı Cuma’lar dileklerini iletti.
 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma programı kapsamında Şehzadeler ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Başkan Ergün, Velioğlu Camii’nde Cuma namazının ardından Adakale Mahallesi Yeşiltepe Caddesi’nde yürütülen çalışmaları inceledi. Başkan Ergün’e inceleme sırasında MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MYK Üyesi Ali Uçak, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Öztozlu, Ergün Aksoy, Metin Memiş, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcıları Atilla Efendioğlu, Ahmet Songüler, Haşim Yener Bilir ve Bilal Demir, Daire Başkanları, Şehzadeler Belediye Meclis Üyesi Engin Altun eşlik etti.
Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
Adakale Mahallesi Muhtarı Ali Dinç, yapılan çalışmalar nedeniyle Başkan Ergün ve Başkan Çelik’e teşekkür ederken, mahallesiyle ilgili taleplerini de iletti. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile imzaladıkları protokol kapsamında Erler ve Alçıtepe ile birlikte Yeşiltepe Caddesi’nde de prestij cadde düzenlemelerine başladıklarını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, en kısa sürede çalışmaları tamamlayarak, caddeyi yenilenen yüzüyle Manisalıların hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi. İncelemelerin ardından Başkan Ergün, esnaf ve vatandaşlarla da selamlaşarak, hayırlı Cuma’lar dileklerini iletti.