• Reklam
  • Reklam
Reklam

AŞEVİNE KURBAN BAĞIŞI KAMPANYASI BAŞLATILDI

AŞEVİNE KURBAN BAĞIŞI KAMPANYASI BAŞLATILDI

AŞEVİNE KURBAN BAĞIŞI KAMPANYASI BAŞLATILDI
Editor: Turgutlu Manşet
31 Temmuz 2019 - 19:29

Turgutlu Belediyesi tarafından “Kurban Bağışlarınız İhtiyaç Sahiplerine Aş Olsun” kampanyası başlatıldı.
Turgutlu Belediyesi ve Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın sosyal medya hesaplarından yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde “Kurban Bağışlarınız İhtiyaç Sahiplerine Aş Olsun” kampanyası başlatıldı. Günlük 1400 kişiye üç çeşit yemek dağıtımı yapan Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezi Kurban Bayramı’nda da vatandaşların bağışlarını bekliyor.
Vatandaşlar isterlerse kurbanlarını alıp aşevi ve hayır merkezinde kesimini yaptırabilecek. İsterlerse kurban bedelini Aşevi ve Hayır Merkezi banka hesaplarına bankalardan veya belediye veznelerinden yatırabilecek. Aşevi ve Hayır Merkezi yetkilileri bağış yapan vatandaşların adına kurbanlıkları alıp bayramın 1. günü kesimini yapacaklar.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın: “Kurban Bayramı öncesinde ve bayram süresince vatandaşlarımız 1400 ihtiyaç sahibi vatandaşa yemek dağıtımı yapan Aşevi ve Hayır Merkezine bağışta bulunabilecekler. Dilerlerse vatandaşlarımız adına biz de kurban alıp kesimini yapabiliyoruz. Dilerlerse kendileri et ve maddi yardımda bulunabiliyorlar. Kurban bağışlarınız ihtiyaç sahiplerine aş olsun diyerek vatandaşlarımızın Aşevi ve Hayır Merkezimize yardımlarını bekliyoruz.”şeklinde konuştu.