• Reklam
  • Reklam
Reklam

ANADOLU’NUN BİLGELERİ TURGUTLU’DA ANILACAK

ANADOLU’NUN BİLGELERİ TURGUTLU’DA ANILACAK

ANADOLU’NUN BİLGELERİ TURGUTLU’DA ANILACAK
Editor: Turgutlu Manşet
25 Kasım 2021 - 17:40

Turgutlu Belediyesi tarafından, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Manisa Şubesi katkılarıyla “Üç Can Bir Cem” programı düzenlenecek. Program, 27 Kasım Cumartesi günü saat 20:00’da TUTSO Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. 
Turgutlu Belediyesi, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü’nün (UNESCO) 2021 yılını Hacı Bektaş Veli, Yunus Emre ve Ahi Evran yılı ilan etmesi dolayısıyla özel bir programa imza atacak. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Manisa Şubesi’nin katkılarıyla düzenlenecek “Üç Can Bir Cem” programında Hacı Bektaş Veli, Ahi Evran ve Yunus Emre’nin yaşamından kesitler paylaşılacak. 
“Üç Can Bir Cem” programı, 27 Kasım Cumartesi günü saat 20:00’da TUTSO Konferans Salonu’nda düzenlenecek. 
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Düşünceleri, ilkeleri ve öğütleriyle yalnızca yaşadıkları dönemde değil, her dönemde bizleri derinden etkileyen Anadolu bilgelerimiz Hacı Bektaş Veli, Ahi Evran ve Yunus Emre’yi düzenlediğimiz programda anacağız. Bilgelerimizin hayatına dair pek çok şeyi öğreneceğimiz ve paylaşacağımız ‘Üç Can Bir Cem’ programına tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.