• Reklam
  • Reklam
Reklam

ALİ YILMAZ, ÖĞRENCİLERLE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

ALİ YILMAZ, ÖĞRENCİLERLE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

ALİ YILMAZ, ÖĞRENCİLERLE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
Editor: Turgutlu Manşet
04 Mart 2020 - 14:03

Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Halil Kale Fen Lisesi Öğrencileriyle tecrübelerini paylaştığı söyleşide bir araya geldi.
Turgutlu Halil Kale Fen Lisesi Konferans Salonu’ndaki “Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz Gençlerle Buluşuyor” söyleşi programına; Kaymakam Ali Yılmaz’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.
Kaymakam Ali Yılmaz, Mülki idare amirliğinde bulunan Vali Yardımcılığı ve Kaymakamlık meslekleri konusunda öğrencilere deneyimlerini aktardı. Kaymakam olarak başladığı mülki idare amirliği ve Vali Yardımcılığı yaptığı dönemlerinde yaşadıklarını öğrencilerle paylaşan Kaymakam Ali Yılmaz, kendisinin bu mesleği neden seçtiğini hayatından kesitler sunarak anlattığı söyleşide, özellikle kamuda yönetici olarak görev yapmak isteyen öğrencilerin bu konuda neler yapmaları gerektiği konusuna ışık tutan açıklamalarda bulundu.
Öğrencilerin her zaman kendilerine bir hedef koymaları gerektiğini söyleyen Kaymakam Ali Yılmaz, öğrencilerden araştıran ve sorgulayan bir kimliğe sahip olmaları gerektiğini ifade etti.
Sahip oldukları imkânları iyi ve yerinde kullanarak kendilerini her anlamda iyi yetiştirmelerini ve mesleklerini seçerken dikkatli olmalarını isteyen Kaymakam Ali Yılmaz, öğrencilerden çok kitap okumalarını istedi.
Söyleşide mülki idare amiri olarak görev yaptığı bölgelerde yapılan çalışmalarla ilgili olarak paylaşımlarda da bulunan Kaymakam Ali Yılmaz, öğrencilere öğrenim hayatlarında ve gelecek yarınlarında başarılar ve mutluluklar diledi.
Sıcak bir ortamda gerçekleşen söyleşide daha sonra Kaymakam Ali Yılmaz, öğrencilerin sorularını cevapladı. Programın sonunda katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez tarafından Ali Yılmaz’a günün anısına bir hediye takdim edildi.