• Reklam
  • Reklam
Reklam

ALAŞEHİR BİR HAFTADA İKİNCİ ŞEHİDİNİ UĞURLADI

ALAŞEHİR BİR HAFTADA İKİNCİ ŞEHİDİNİ UĞURLADI

ALAŞEHİR BİR HAFTADA İKİNCİ ŞEHİDİNİ UĞURLADI
Editor: Turgutlu Manşet
17 Temmuz 2020 - 18:33

Van'da Şehit Olan Polis Memuru Bayram, Alaşehir'de Son Yolculuğuna Uğurlandı.
Van'da keşif uçağının Artos Dağı'na çarparak düşmesi sonucu şehit olan polis memuru Onur Ramazan Bayram'ın cenazesi, Manisa'nın Alaşehir ilçesinde toprağa verildi.
Alaşehirliler, geçtiğimiz hafta Sakarya'nın Hendek ilçesinde, havai fişek fabrikasından meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mesut Yazar'ın ardından dünde Van'da şehit düşen 
polis memuru Onur Ramazan Bayram'ı uğurlamanın üzüntüsünü yaşadı.
Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası şehidin naaşını Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da en önde omuzladı.
Tekbir ve dualar eşliğinde cenaze aracına götürülen Onur Bayram Ramazan’ın naaşı, Alaşehir Asri Mezarlıkta bulunan şehitlikte gözyaşları arasında toprağa verildi.
Cenaze törenine, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, ilçe protokol üyeleri, askeri ve siyasi erkan, şehit polisin yakınları, silah arkadaşları ve yüzlerce Manisalı vatandaş katıldı.