• Reklam
  • Reklam
Reklam

AK PARTİ’Lİ TAMER AKKAL; “EKONOMİK GÖSTERGELERİN HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE GİTTİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ”

AK PARTİ’Lİ TAMER AKKAL; “EKONOMİK GÖSTERGELERİN HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE GİTTİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ”

AK PARTİ’Lİ TAMER AKKAL; “EKONOMİK GÖSTERGELERİN HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE GİTTİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ”
Editor: Turgutlu Manşet
11 Ağustos 2022 - 19:44

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Tamer Akkal, meclis çalışmalarının ara verdiği dönemde Manisa’da partililerle, esnafla ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Muhtarlar ve çeşitli sivil toplum kuruluşları ile de istişarelerde bulunan Akkal, 2023 seçimlerinden yeni bir zaferle çıkmak ve her gönülde bir iz bırakmak için çalışmaların süreceğini söyledi. Vatandaşın AK Parti ve Cumhur İttifakı’na olan güvenini boşa çıkarmayacaklarını ve sorunları çözmeye devam edeceklerini ifade eden Akkal,” Ekonomik göstergelerin her geçen gün daha iyiye gittiğini göreceksiniz. Bizim tarihimizde zoru yaşamadan güzel günler gelmedi. Hep en zor dönemlerden geçerek daha iyi dönemlere ulaştık. Bu yaşadığımız günler de bunlara benzer. Milletimizin sabrı bizlere gösteriyor ki tek güvenli liman yine AK Parti ve Cumhur İttifakı’dır. Her zaman Cumhurbaşkanımıza inandılar ve güvendiler. Yine güveniyorlar ve arkasında dimdik duruyorlar. Muhalefetin 6+1’li masasının akıbeti belli. CHP’nin proje ekibi Bay Kemal’in adaylığını masanın yandaşlarına zorla ve algılarla kabul ettirmeye çalışıyor. CHP dışında kimse onaylamıyor. Asıl kavgaları daha başlamadı.” dedi.
AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı ile Şehzadeler ilçesinde birtakım ziyaretlerde bulunan AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Tamer Akkal’a; AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı M. Emin Çipiloğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samed Zenginoğlu ile teşkilat üyeleri hazır bulundu. 
İlk olarak AK Parti Şehzadeler İlçe başkanlığında istişare toplantısı yapan ekip, sonrasında Karataş MAS Yapı A.Ş. sahibi Mustafa Karataş'ı iş yerinde ziyaret etti. Sonrasında Akkal ve beraberindekiler Dinçer, Yarhasanlar, Peker mahalle muhtarları ve sandık başkanları ile kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi. Akkal ve parti üyeleri Yarhasanlar Mahalle Muhtarı Adnan Çakmak’ı iş yerinde ayrıca ziyaret etti, mahallenin genel durumunu değerlendirdi. Ardından Manisa Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Yasemin Yıldız'ı dernek binasında ziyaret eden Akkal, Başkan Yıldız’ın taleplerini yerinde dinledi. Engelli vatandaşların hayatlarının kolaylaştırılması ve toplumla iç içe yaşamlarını sürdürmesi için birçok yasanın ve desteğin hayata geçirildiğini söyleyen Akkal, bundan sonra da günün şartlarına uygun düzenlemelerin ve aciliyeti olan sorunların çözüme kavuşturulacağını ifade etti. Programın devamında Pollyboot Çizme Sanayi işletmesini de ziyaret eden Akkal ve beraberindekiler şirketin genel müdürü Rıfat Yeşiltepe ve yönetiminden işletmenin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Manisa’nın sağlık yükünü üstlenen Manisa Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Serkan Saka ve yönetimini de ziyaret eden AK Parti heyeti hastanedeki çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Manisalıların en iyi sağlık hizmetlerinden faydalanmaları için şehir hastanesinin büyük önem taşıdığını ve vatandaşların hastaneye tam puan verdiğini söyleyen Akkal, hastanede tedavileri devam eden palyatif bakım servisindeki hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Akkal ve beraberindeki ekip son olarak Cumhur İttifakı’nın partisi MHP’nin Manisa İl Başkanlığı’nın Alaybey mahallesindeki geleneksel aşure hayrına katılarak vatandaşlara ikram etti. 
Şehzadeler ilçesindeki ziyaretleri genel hatlarıyla değerlendiren AK Partili Akkal, “Girdiğimiz her kapı bizleri her zamanki güler yüzü ile karşıladı. Bizler anlattık, vatandaşlarımız dinledi, vatandaşlarımız anlattı bizler dinledik. Eksiklikleri not aldık. Yapılması gerekenleri anında o dakika gerekli yerlere ilettik. İnşallah Manisa’mızın neresinde bir ihtiyaç varsa çözülmesi gereken mesele varsa çözümü noktasında elimizi taşın altına koymayı sürdüreceğiz. İş dünyası ile güzel fikir alışverişi yaptık. Manisa iş dünyası her şartta üretmeye odaklanan firmalarımız var. Manisa’mızın ülkemize kattığı değeri daha üst seviyelere çıkartmak için hem iş dünyamız hem çiftçimiz hem esnafımız üretmeye istihdam sağlamaya devam ediyor. Devlet olarak bizler de onların üretmesi için her türlü ayrıcalığı sunmak için gerekli adımları atıyoruz. Üretmeye ve üreterek büyümeye devam edeceğiz. Ekonomik göstergelerin her geçen gün daha iyiye gittiğini göreceksiniz. Bizim tarihimizde zoru yaşamadan güzel günler gelmedi. Hep en zor dönemlerden geçerek daha iyi dönemlere ulaştık. Bu yaşadığımız günler de bunlara benzer. Milletimizin sabrı bizlere gösteriyor ki tek güvenli liman yine AK Parti ve Cumhur İttifakı’dır. Her zaman Cumhurbaşkanımıza inandılar ve güvendiler. Yine güveniyorlar ve arkasında dimdik duruyorlar. Muhalefetin 6+1’li masasının akıbeti belli. CHP’nin proje ekibi Bay Kemal’in adaylığını masanın yandaşlarına zorla ve algılarla kabul ettirmeye çalışıyor. CHP dışında kimse onaylamıyor. Asıl kavgaları daha başlamadı. O masadakilerin hepsinin ayrı planları var. Kimi PKK’yı öne çıkartma derdinde, kimi FETÖ’yü aklama peşinde. Bazıları Avrupalı abilerinin ağzının içine bakıyor. Bazıları da kendi değerlerine ters düşünceleri hazmetmeye çalışıyor. Tek bir konuda anlaştıkları nokta yok. Milletin hassasiyetleri noktasında bile 360 derece birbirine ters ortaklara milletimiz ülke yönetimini teslim etmez. Biz gayet açık net eksimizle artımızla milletimizin karşısındayız. 2023 seçimlerinde milletimizin de tam desteği ile yeni bir sayfa açacağız.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde koyduğumuz hedeflere ulaşarak milletimizin güvenini bir kez daha boşa çıkarmayacağız. ” dedi.