Yayınlanma :
8 Mart 2021 19:30
Güncelleme
: 8 Mart 2021 19:37
Serkan BAŞ, Ak Parti Hükümetlerinin ülkemizde kadın hakları ve kadınların korunmasına yönelik çok ciddi çalışmalar yaptığını söyledi.
Günümüzde bilim, siyaset, eğitim, kültür-sanat ve iş dünyasında herkesi gururlandıran, başarılarıyla adından söz ettiren kadınlarımızın, geleceğe ilişkin en büyük güvence olduğunun altını çizen Serkan BAŞ; “Kadınlarımız senede bir gün değil her gün hak ettiği değeri görmesi gerektiğini "Cennet Anaların ayakları altındadır" diyen bir Peygamberin ümmeti olarak kadınlarımıza destek vermemiz, sorunların çözümü konusunda da var gücümüzle çalışmamız gerekir.” dedi.
Baş; “Kadınlarımızın üretkenlikleri ve çalışkanlarıyla iş hayatında da etkin rol oynamalarının, Türkiye’nin ilerleme ve gelişme sürecinde önemli farklılık yaratacağını vurgulayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.
İlçemizdeki Şehit annelerinide ziyaret eden AK Parti Turgutlu İlçe Yönetimi, Atatürk Bulvarında kurduğu stand ile tüm kadınlara çiçek dağıttı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: