• Reklam
  • Reklam
Reklam

AHMETLİ, JANDARMA KOMUTANI VE MAL MÜDÜRÜNE VEDA ETTİ

AHMETLİ, JANDARMA KOMUTANI VE MAL MÜDÜRÜNE VEDA ETTİ

AHMETLİ, JANDARMA KOMUTANI VE MAL MÜDÜRÜNE VEDA ETTİ
Editor: Turgutlu Manşet
28 Temmuz 2022 - 18:45

Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, İlçede uzun zamandır görev yapan ve tayinleri çıkan İlçe Jandarma Komutanı Uçal Karataş ile Mal Müdürü Süleyman Bilgen için düzenlenen veda törenine katıldı. Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Alhan “hem komutanımız hem de müdürümüz ile Ahmetli’miz için güzel hizmetlerde bulunduk. Her ikisini de yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Ahmetli İlçe Jandarma Komutanlığı görevinden Bodrum Türkbükü Karakol Komutanlığı görevine atanan Astsubay Kıdemli Başçavuş Uçal Karataş ile Manisa Celal Bayar Üniversitesinde görev yapacak olan Mal Müdürü Süleyman Bilgen için veda töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Ahmetli Kaymakamı Abdullah Kurt, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Ahmetli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Fatih Çatıkkaş ile protokol üyeleri katıldı. Törende bir konuşma yapan Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan “İlçe Jandarma Komutanımız Uçal Karataş ve Mal Müdürümüz Süleyman Bilgen ile ilçemiz için güzel hizmetlerde bulunduk. Teşekkür ediyorum. Her ikisini de bundan sonraki görev yerlerinde başarılar diliyorum. Ahmetli’de her zaman bir kardeşleri olduklarını unutmasınlar. Rabbim utandırmasın” dedi. Karataş ve Bilgen’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim eden Kaymakam Abdullah Kurt’ta her iki isme yeni görev yerlerinde başarı dileklerini sundu.
Yeni İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Karaçalı Göreve Başladı
Ahmetli İlçe Jandarma Komutanlığı görevinden Bodrum Türkbükü Karakol Komutanlığı görevine atanan Astsubay Kıdemli Başçavuş Uçal Karataş’ın yerine göreve getirilen Üsteğmen Sercan Karaçalı ilçede mesaiye başladı. Yeni İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sercan Karaçalı’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan “Ahmetli’miz için birlikte görev yapacağımız komutanımıza ilçemizdeki görevinde başarılar diliyorum” dedi.