• Reklam
  • Reklam
Reklam

ACILI AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADI

ACILI AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADI

ACILI AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADI
Editor: Turgutlu Manşet
14 Şubat 2020 - 18:19

Turgutlu'nun Sivrice Mahallesinde 5 Şubat 2020 tarihinden bu yana kendisinden haber alınamayan çiftçi Recep Üzülmez'in köyüne ziyarette bulunan Turgutlu Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, ailenin acısını paylaştı.
Sivrice mahalle muhtarı Ramazan Yavuz ve çevre mahalle muhtarları ile Sivrice'de bir araya gelen Hasan Hüseyin Coşkun, burada vatandaşlardan bilgi aldı.
Ardından kayıp çiftçi Recep Üzülmez in evine de bir ziyarette bulunan Coşkun, Recep Üzülmez'in eşi Havva Üzülmez ile sohbet etti.
Arama çalışmalarının yapılan ihbarlar doğrultusunda devam edeceğini belirten Turgutlu Esnaf Kefalet Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun; "Sivrice ye, Havva hanımın ve ailenin acısını bir nebze de olsa paylaşmaya geldik. Burada Sivrice mahalle muhtarımız Ramazan Yavuz ve diğer mahalle muhtarlarımızdan çeşitli bilgilerde aldık. Elbette çok zor bir durum. Yaklaşık 10 gündür Recep Üzülmez'den bir haber alınamıyor. Aile sabah saatlerinde tırpanı alıp gitti diyor, Jandarma ekiplerimiz, AFAD ekipleri, AKUT, UMKE ekipleri uzun süren uğraşlarla arama tarama yaptılar, ancak maalesef bir bulguya rastlanmadı. Şimdilik arama çalışmaları durdu, ancak en küçük ihbarı değerlendirip arama çalışması tekrar başlatılacak. Umarım ailenin ve Havva hanımın acısı bir an önce son bulur." Dedi.
Sivrice mahallesinde mahalle sakinleri ile de bir araya gelen Turgutlu Esnaf Kefalet Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, kayıp çiftçinin bir an önce bulunmasını umut ettiklerini söyledi.