

Ağaç dikiminin ardından Eker Sokağa kazandırılan parkın açılış töreni yapıldı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın da hem ağaç dikti hem de parkın açılışını gerçekleştirdi.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, eşi Sabriye Akın Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş Ser, Mithat Erden, Turgutlu Belediyesi Meclis Üyeleri, Turgutlu Belediyesi daire müdürleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Hüseyin Oğuz, CHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Kutluel, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Esin Küçükler, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı Gıyasettin Polat ile birlikte Eker Sokakta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıl dönümünün anısına 82 adet ağaç dikimini gerçekleştirdi. Ağaç dikiminin ardından ise Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Eker Sokakta yeşillendirme, yürüyüş yolu, dinlenme alanları çalışmaları tamamlanan parkı törenle açtı.
Parkın açılış töreninde konuşan Başkan Çetin Akın, “Cumhuriyetimizin ilkelerini yaşatmak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına sadık kaldığımızı göstermek için 82. yıl dönümü anısına 82 adet ağaç dikimi yaptık. Ayrıca yine Eker Sokakta çok güzel bir peyzaj çalışması yaptık ve bizde onun açılışı için toplanmış bulunuyoruz. Bugün açmış olduğumuz park Turgutlumuza ve Mustafa Kemal Mahallemize hayırlı olsun” dedi.
“Turgutlu’ya hizmet anlamında altın çağını yaşatacağız”
Başkan Akın konuşmasının devamında Turgutlu’nun hizmet anlamında altın çağını yaşayacağını ifade ederek şunları söyledi:
“Muhtarımız bize sitem ediyordu bize hizmet yapılmıyor diye ama ben muhtarıma çok güzel sözler verdim. Bundan 15 gün önce Mustafa Kemal Mahallesinde 2800 m2’lik bir alanın kamulaştırmasını yaptık. Kamulaştırdığımız bu alanda söz verdiğimiz gibi taziye evi ve kreş çalışmamız olacak. Bunların yanında altyapı ile ilgili ciddi sorunlarımız var. Büyükşehir belediyesiyle bu sorunların çözümleri noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Turgutlu Belediyesi olarak Setüstü Sokakta yol çalışmalarımızı yapıyoruz. Bugünkü park açılını yaparak vatandaşlarımızın kullanımına açtık. Bundan sonraki süreçte de hem Mustafa Kemal Mahallemize hem de Turgutlumuzun diğer 60 mahallesine hizmet götürmeye devam edeceğiz. Zor günleri Turgutlu Belediyesi olarak geride bıraktık. Bundan sonra hem maddi anlamda hem de planlama anlamında çok ciddi çalışmalar yaptık. İnşallah 2021 yılı da Turgutlumuz için çok ciddi projelere imza atacağımız bir yıl olacak. Biz Turgutlu’ya hizmet anlamında altın çağını yaşatacağız. Bu konuda proje ve çalışmalarımız devam ediyor. Bugün de açmış olduğumuz park Turgutlumuza ve Mustafa Kemal Mahallemize hayırlı olsun.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: