

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 106. yıl dönümü nedeniyle İlçe Jandarma Komutanlığı çevre duvarlarının bulunduğu alanda Türkiye haritası mozaiği ve şehit ile gazilerin adının yer aldığı 68 adet fidanın bulunduğu alan törenle açıldı. Törende hem açılış hem de günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Halim Karaer katılımcılara teşekkür etti.
Törene Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Abdusselam Esen, Manisa İl Jandarma Komutan yardımcısı Albay Bahri Bostancı, İlçe Emniyet Müdürü Harun Tutak, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, şehit ve gazi yakınları katıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: