Yayınlanma :
26 Ocak 2022 17:35
Güncelleme
: 26 Ocak 2022 17:35


Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 9 şahsa ait 8 ikamet ve 2 iş yeri adresinde arama yapıldı.
Eş zamanlı olarak yapılan aramalarda; 26,87 gram Metamfetamin maddesi, 21,2 gram Esrar maddesi, 13,59 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi, 4,99 gram Hint Keneviri tohumu, 1 adet Lyrica isimli Sentetik Ecza, 3 adet ruhsatsız tüfek, 7 adet kartuş, 1 adet 7,65 mm ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 4 adet 7,65 mm fişek, 1 adet bıçak, 4 adet uyuşturucu madde kullanmaya yarayan aparat ele geçirildi.
Konuyla ilgili 14 şüpheli şahıs yakalanarak adli işlemlere başlanırken, İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Manisa halkının huzur ve güvenliği için Manisa Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam edecektir.” İfadelerine yer verildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: