• Reklam
  • Reklam
Reklam

ZÜBEYDE HANIM LİSESİ CUMHURİYET KUPASININ SAHİBİ OLDU

ZÜBEYDE HANIM LİSESİ CUMHURİYET KUPASININ SAHİBİ OLDU

ZÜBEYDE HANIM LİSESİ CUMHURİYET KUPASININ SAHİBİ OLDU
Editor: Turgutlu Manşet
30 Ekim 2019 - 13:08

Manisa’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anısına düzenlenen Liselerarası Genç Kız ve Erkekler Hentbol Turnuvası tamamlandı. Müsabakalar sonucunda kızlarda Turgutlu Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi birinci olarak kupasını aldı.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Hentbol Manisa İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Genç kızlar ve erkekler 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Hentbol Turnuvası sona erdi.
Manisa Çok Amaçlı Spor Salonu'nda yapılan müsabakalara kızlarda 4 takımdan 60 sporcu, erkeklerde 5 okuldan 80 sporcu katıldı. Müsabakalar sonucunda kızlarda Turgutlu Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi birinci olurken, Manisa Spor Lisesi ikinci, Manisa Anadolu Lisesi üçüncü, Demirci Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi dördüncü oldu. Erkeklerde ise Manisa Spor Lisesi birinci olurken, Salihli İMKB Meslek Lisesi ikinci, Manisa Anadolu Lisesi üçüncü, Çukurova Kimya Meslek Lisesi dördüncü, Halit Görgülü Lisesi beşinci oldu. Turnuva sonucunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları organizasyon komitesi tarafından verildi.