• Reklam
  • Reklam
Reklam

ZENBAY İLAÇLAMA ODA BAŞKANLARIYLA PROTOKOL İMZALADI

ZENBAY İLAÇLAMA ODA BAŞKANLARIYLA PROTOKOL İMZALADI

ZENBAY İLAÇLAMA ODA BAŞKANLARIYLA PROTOKOL İMZALADI
Editor: Turgutlu Manşet
27 Mart 2020 - 13:08

ZENBAY İLAÇLAMA LTD.ŞTİ. Firma sahibi Muhsin Zengin, Turgutlu esnafı ve halkı için, esnaf oda başkanları ile bir araya gelerek gündem değerlendirmesi yaptılar. 
Şirket ile bazı esnaf odaları arasında protokol imzalandı.
Küresel sorun haline gelen coronavirüs ( covıd-19 ) ile etkin mücadele ve alınacak tedbirler görüşülerek bu çerçevede Esnafların uygun fiyatlar ile kaliteli dezenfeksiyon hizmeti alabilmeleri için ZENBAY İLAÇLAMA LTD.ŞTİ. ile esnaf odaları arasında protokol yapıldı.  Protokol de hazır bulunan Turgutlu Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, Kahveciler odası başkanı Cenk Vatansever, Tenekeciler odası başkanı Faruk Ulaş,  Manavlar odası başkanı Necati Gürkıvrak, Fırıncılar odası başkanı Şahin Ek, Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Hasan Yaman, Bakkallar odası başkanı Ergun Çolak, Demirciler Odası Başkanı Selahattin Tekindağ, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Pınar Akbaş, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Murat Çiçek protokolde yer aldılar.
Esnaf Odaları ve ZENBAY İLAÇLAMA LTD.ŞTİ. ile yapılan protokol içeriği ise şu şekilde;
"Tüm işyerlerinde yapılacak olan dezenfeksiyon işlemi; 100 m2 ye kadar olan yerlerde :  60 TL,  100 M2 üzeri işyerlerinde ise aynı oran göz önüne alınarak fiyatlandırılacağı konusunda mutabakata varılmıştır. Ayrıca, Kahveciler odası başkanı Cenk Vatansever ‘in özel isteği ile  Çay Ocakları : 40 TL bedel ile dezenfeksiyon işlemleri yapılacaktır.
ZENBAY İLAÇALAMA LTD.ŞTİ. Firma sahibi Muhsin Zengin; Bundan sonraki yaşam tarzımızın farklı bir yöne evrileceğini,  üretim alanlarımızda, temizliğe ve hijyene  daha çok dikkat etmemiz gerekmektedir. Dezenfeksiyon işlemleri ile belli periyodlarda yapılması çok daha uygun olacaktır.  Bununla birlikte ayrıca haşereler ile mücadele ( biyosidal ürün uygulama - ilaçlama ) konusunda da hassas olunması gerektiğini ve bu hizmetleri de almanın gerekliliğini vurgulayan firma sahibi,  bu konuda günün 24 saati Turgutlulu halkımızın ve esnafımızın  hizmetinde olmaktan onur duyarız. Diyerek sözlerini bitiren firma sahibi, Herkese saygılarını sunarak  sağlıklı günler dileklerini iletti.
Oda başkanları; Turgutlu halkına ve Turgutlu esnafına hayırlı olsun dileklerini ilettiler."