• Reklam
  • Reklam
Reklam

YÖNETİM, TEKNİK EKİBİN YANINDA

YÖNETİM, TEKNİK EKİBİN YANINDA

YÖNETİM, TEKNİK EKİBİN YANINDA
Editor: Turgutlu Manşet
20 Kasım 2019 - 18:47

Son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından Turgutluspor yönetimi bir toplantı gerçekleştirerek teknik direktör Cüneyt Biçer'e sahip çıktı.
Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından Turgutluspor yönetimi olarak hocamızın yanında olduğumuzu belirtiriz.
Sezona çok iyi başlayan, oynadığı futbol ile göz dolduran Turgutluspor takımımız son haftalarda istemediği kötü sonuçlar almıştır. Bu sonuçlardan sonra kamuoyunda hocamıza karşı bir takım söylemler gerçekleşmiştir.
Şu anda 3. Lig 2. grupta 20 puanı bulunan takımımız play off’a bir basamak yakındır. Ayrıca 3 puanlı sistemde takımımızın hala şampiyonluk şansı devam etmektedir.
Turgutluspor yönetimi olarak hocamız Cüneyt Biçer ve ekibinin yanındayız, bu sıkıntılı süreçten, yine hocamız ve ekibi tarafından yapılacak çalışmalar sonucunda çıkacağımızdan eminiz.
Turgutluspor’a inanan ve Turgutluspor aşığı olan taraftarlarımıza gönüllerini ferah tutmalarını takımımızın en kısa zamanda yine iyi sonuçlar alacağına inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz."